Oldal frissítése

D-Link DGS-1100-18

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DGS-1100-18

A DGS-1100 sorozatú kapcsoló megfizethető megoldás a kis- és középvállalkozások számára, mindkét fióApproxan és tárgyalóteremben. A teljesítmény minimalizálása minimális gondokkal és optimalizálás a gyors és biztonságos videocsatlakozáshoz . De ez egy rugalmas megoldás, amely megfelel a hálózat szándékainak. Továbbá fejlett irányítási, diagnosztikai, problémamegoldó és energiahatékonysági követelményeknek is megfelel.

Főbb jellemzők

  • Nagy sebességű hálózat menedzsmenttel
  • Optimalizált élő videó és hang
  • Automatikus zónafoglalás előválasztással
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem
  • Switch management segédprogram ugyanazon a szegmensben

Fontos időpontok azonnal

A DGS-1100 sorozat támogatja az Auto Surveillance VLAN (ASV) valós idejű video streaminget anélkül, hogy veszélyeztetné a közös hálózati adatok továbbítását. Az Auto Voice VLAN a VoIP-hez legjobban megfelel. Automatikusan hozzárendel egy magasabb prioritású VLAN hanghívást, hogy a kapcsoló garantálja a VoIP forgalom megbízhatóságát és biztonságát. A beállítások segítségével beállíthatja a sávszélességet minden olyan fontos porthoz, amelyhez preferenciát igényel.

Biztonságos működés

A kapcsoló olyan fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint a statikus MAC, a Storm Control és az IGMP Snooping. A statikus MAC lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférési hozzáférést biztosító MAC-listákat hozzanak létre bizonyos portok számára, segítve ezzel a rendszergazdáknak a hozzáférést a csak engedélyezett eszközökhöz. A Storm Control figyelemmel kíséri az adást, és olyan csomagok esetén, amelyek elárasztják a hálózatot, blokkolja és eldobja azokat. Az IGMP Snooping képes csökkenteni az L3 routerek terhelését és védeni a sávszélességet és a hálózati átvitelt.

A kapcsolat biztonsága

A kapcsolóberendezés az Loopback Detection és a Cable Diagnostics, amelyek megkönnyítik a hálózati rendszergazdák számára a hálózati betegségek megtalálását és megoldását. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál, és automatikusan kikapcsolja az érintett portot. A kábeldiagnosztikai funkció azonnal teszteli a rézkábelek minőségét, érzékeli típusát és károsodást észlel . A fel nem használt kötegek készenléti állapotba vannak kapcsolva, és nagy mennyiségű energiát takarítanak meg.

Minden a hüvelyk alatt

A D-Link Network Assistant intuitív webes felülete, amely lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára a hálózati forgalom kezelését az egyes portok szintjéig, segít gyorsan csatlakozni a hálózathoz. Ezzel a segédprogrammal nem kell megváltoztatnia a számítógép IP-címét, így a kezdeti beállítás néhány pillanat kérdése. Azt is megtalálja a kapcsolókat ugyanabban a hálózati szegmensben, hogy ömlesztett menedzsmentjüket játéknak tekintsék . A talált eszközök alapszintű és speciális beállításai, beleértve a jelszavas módosításokat és a firmware-frissítéseket is.

Paraméterek

Méret

Szélesség 280 mm
Magasság 44 mm
Mélység 180 mm

Tömeg

Tömeg 1 560 g
Kód:  NN311b1
Termékszám:  DGS-1100-18
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15