Oldal frissítése

D-Link DES-1008PA

4,8 4 értékelés
25 790 Ft

D-Link DES-1008PA

Erőteljes, gyors, rugalmas, könnyen telepíthető nyolc portos kapcsoló, amely akár négy hálózati eszköznek is képes tápellátást biztosítani az Power over Ethernet (PoE) technológiával egyszerű hálózati kábelek használatával. Ezek az eszközök lehetnek például vezeték nélküli hozzáférési pontok (AP), IP-telefonok, kamerák vagy egyéb Ethernet-eszközök. Ilyen tápellátás mellett a hálózati berendezéseknek nem kell közel lenniük az elektromos csatlakozókhoz, ami nagyobb rugalmasságot biztosít az elhelyezésüknél.

A kapcsoló nem menedzselt, ezért nincs szükség konfigurációra, így a telepítés gyors és egyszerű. Az Auto-MDI/MDI-X támogatás az összes porton kiküszöböli, hogy keresztkötéses kábelt kelljen használni egy másik kapcsolóhoz vagy hubhoz való csatlakoztatáshoz. Az egyes portok Auto-negotiation funkciója felismeri a hálózati eszközök (10 Mbps vagy 100 Mbps) sebességét, és intelligensen állítja be a kapcsolót a kompatibilitás és az optimális teljesítmény elérése érdekében. A gyors hálózati szűrés és a store-and-forward kapcsoló technológia maximalizálja a hálózati teljesítményt és csökkenti a hibás hálózati csomagok továbbítását. 

Használd a kapcsolót a hálózaton belüli fájlok, zenék és videók megosztásához, vagy hozz létre multi-player játékkörnyezetet. A készülék nagyon csendesen működik, ezért ideális otthoni vagy kis irodai használatra. A Plug-and-Play támogatás nem igényel konfigurációt, ezért telepítése egyszerű és problémamentes. Ha gazdaságos megoldást keresel a hálózat maximalizálása érdekében, akkor megtaláltad.

Paraméterek és specifikációk:

Főbb jellemzői:
Auto MDI / MDI-X minden egyes porton
MAC címtáblázat: 4K
Kapcsolási mező: 1,6 Gbps
Átviteli módszer: Tárol és előre
Csomagok gyorsítótár: 96 KB
Auto-tárgyalás

Hálózati szabványok:
IEEE 802.3 Ethernet
IEEE 802.3u Fast Ethernet
IEEE 802.3x Flow Control
IEEE 802.3af Power over Ethernet

Csatlakozók:
4 × RJ-45 10 / 100BASE-TX port 802.3af PoE-vel
4 × RJ-45 10 / 100BASE-TX portok 802.3af PoE nélkül
Csatlakozó a hálózati adapterhez

Teljesítmény PoE:
Legfeljebb 15,4 W / port (csak 1-4-es portokhoz)
Összesen 56 W

Méretek:
172 x 98 x 27,9 mm

 

Paraméterek

Portok

10/100Base-T 8

Méret

Szélesség 172 mm
Magasság 27,9 mm
Mélység 98 mm
Kód:  NN306r
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DES-1008PA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10