Oldal frissítése

D-Link DCS-935LH

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-935LH

A DCS-935LH IP kamera nappal és éjjel is HD képet rögzít. Ez az univerzális megfigyelő kamera alkalmas az otthona és az irodája számára egyaránt. A normál kamerától eltérően a D-Link egy önálló rendszer, amely a számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is kiváló minőségű képet tud továbbítani. A mydlink szolgáltatás támogatása lehetővé teszi az Ön számára a kamera megfigyelését és vezérlését egy általános számítógépről vagy iPhone, iPad vagy Android eszközre telepített alkalmazáson keresztül.

Főbb jellemzői

  • Éles HD kép (720p)
  • Láthatóság még teljes sötétségben is
  • Mozgás- és hangérzékelés rögzítéssel
  • Modern H.264 képtömőtítés
  • Felügyelet bárhonnan a mydlinken keresztül (iOS és Android)
  • Vezeték nélküli kapcsolat (802.11ac/n/g/b/a)

Nappal és éjszaka is lát

Az érdekes és praktikus mozgásérzékelő funkció képes figyelmeztető e-mailek küldésére is, mégpedig fotókkal vagy videókkal együtt. Ezen felül meghatározhat egy megfigyelni kívánt területet is, mint például egy ablakot vagy egy garázskaput. Az éjszakai megfigyelésre a beépített, 5 méteres látótávolságú infravörös LED megvilágítás szolgál, amely még teljes sötétségben is folyamatos megfigyelést tesz lehetővé.

A mydlink szolgáltatás előnyei

A kamerák számítógépes hálózathoz való csatlakoztatása és rendelkezésre bocsátása korábban összetett telepítést igényelt. A Mydlink Cloud Services szolgáltatás egyszerű hozzáférést biztosít a kamerához, és mindezt bárhonnan, amikor csak szüksége van rá. Az útmutató segítségével gyorsan üzembe helyezheti a kamerát és ezután a webes felületen keresztül létrehozhat egy fiókot a mydlink szolgáltatáshoz. Ezt követően a kamerát bármely, internetes kapcsolattal rendelkező számítógépről megfigyelheti vagy vezérelheti. Vagy egyszerűen töltse le az ingyenes mydlink alkalmazást az iPhone, iPad vagy Android készülékre, és WiFi vagy 4G LTE/3G kapcsolaton keresztül a kamera adását bárhonnan megtekintheti.

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Jack

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész WiFi

Méretek

Szélesség 66,8 mm
Magasság 84,5 mm
Mélység 124,9 mm
Kód:  NN481x01
Termékszám:  DCS-935LH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15