Oldal frissítése

D-Link DCS-5222L

4,4 14 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-5222L

A DCS-5222L egyfelhőalapú HD videokamera, amely alkalmas a nappali és éjszakai felvételek készítéséhez, így univerzális felügyeleti megoldást jelent az otthonod vagy irodád számára. A hagyományos webkamerával ellentétben a D-Link egy különálló rendszerrel működik, amely anélkül hoz létre és rögzít kiváló minőségű képeket a memóriakártyán, hogy csatlakoztatva lenne a számítógéphez. A készülék DI / DO porttal rendelkezik a különféle külső eszközök csatlakoztatásához, például riasztó, mikrofon és külső hangszóró csatlakozó vagy mozgásérzékelő, ezen felül a mydlink támogatás lehetővé teszi a kamera felvételének megfigyelését és irányítását hagyományos számítógépről vagy iPhone, iPad vagy Android-alkalmazással működő eszközről.

Lát
nappal és lát éjszaka is


Az érdekes és praktikus mozgásérzékelő funkció segítségével fotókkal vagy videókkal ellátott figyelmeztető e-maileket küldhetsz. Lehetőséged van konkrét területek nyomonkövetésére is, például az ablakok vagy a garázsajtó. A beépített infravörös LED megvilágítás alkalmas az éjszakai megfigyeléshezakár 5 méteres távolságig, amely még a teljes sötétségben is folyamatos megfigyelést biztosít.

Az mydlink szolgáltatás előnyei


A kamerák számítógépes hálózathoz történő csatlakoztatása és rendelkezésre bocsátása korábban összetett telepítési folyamatot igényelt. A Mydlink Cloud Services azonban egyszerű hozzáférést biztosít a kamerához bárhonnan, amikor csak szükséged van rá. Használd a varázslót hogy minél gyorsabban a kamerádhoz férhess: hozz létre mydlink fiókot a webes felületen keresztül, hogy felügyelhesd és vezérelhesd a kamerát bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről.

Folyamatos felügyeletet biztosít


Csatlakozz a kamerához könnyedén és zökkenőmentesen még útközben is. Csak töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást iPhone, iPad vagy Android készülékedre, így könnyen és gyorsan nyomon követheted a kamera történéseit bárhonnan a Wi-Fi vagy a 4G LTE / 3G kapcsolattal.




Felvétel rögzítése

A kamerához csatlakoztatott microSD kártya (max
32 GB) segítségével a mozgásérzékelést követően rögzített felvételeket közvetlenül a tárolóra menti a kamera, így biztosított a folyamatos felvételkészítés míg a tárhely csökkenése esetén is, ha a régi felvételt felülírja az új.



Tökéletes kilátás


A gyors és érzékeny forgó / billentő vezérlésnek köszönhetően mindent ellenőrizhetsz. A széles látószöget igénylő területeket gyorsan átfuthatod a 4-szeres digitális nagyítással.
A kamera úgy is konfigurálható, hogy az a hozzárendelt pozíciók szerint navigáljon, illetve hogy az egyes fontos pontokra fókuszáljon a megfigyelt területen. Minden vezérelhetőa mydlink felületén keresztül.



A D-Link mellett a D-ViewCam is elérhető - amely egy átfogó felügyeleti kamerarendszer maximum 32 IP-kamera vezérléséhez.
D-ViewCam
A program biztosítja a videók, hangok és események digitális megfigyelését és rögzítését különböző biztonsági alkalmazásokhoz, számos funkcióval a kényelmes használat érdekében, beleértve a videofelvételek rögzítését és lejátszását.

Vess mindenre egy közelebbi pillantást!


Az EPTZ a kamera HD felbontását használja, és lehetővé teszi a célterület kiválasztását részletes nézethez a böngészőben megjelenített videóra kattintva. Ha közelebbről szeretnéd megnézni egy szoba egy bizonyos részét, egyszerűen csak válaszd ki a területet, és a digitális zoom megjeleníti az előnézetet.


Paraméterek és specifikációk:
Típus:
IP kamera
Felvétel felbontása:
1280x720 30 fps sebességgel, HD
Érzékelő:
Típus: CMOS
1,5 MPix
Felvétel formátuma:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG
Más funkciók:
mozgásérzékelő
LED-es megvilágítás akár 5 méteres távolságig
web-menedzsment
Felvételi mód:
LAN interfész
Hang:
kétirányú

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 / Vista / XP SP3
Böngésző: Internet Explorer 6 és újabb, Firefox 3.5, Safari 4.0

Biztonság:
WEP, WPA és WPA2
Méretek:
125 x 113 x 114 mm

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Jack

Videó

Maximális felbontás 1280 × 800 px
Videó kompresszió MJPEG, MPEG4, H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Riasztási bemenet, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 32 GB

Méretek

Szélesség 114 mm
Magasság 125 mm
Mélység 114 mm
Kód:  NN483i
Termékszám:  DCS-5222L/E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20