Oldal frissítése

D-Link DCS-4701E

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-4701E

Robusztus szabadtéri Full HD kamera

A D-Link DSC-4602EV vezeték nélküli IP kamerát úgy tervezték, hogy minden időjárási viszonyban képes legyen megfigyelni a szabadtéri területeket, mindez pedig az időjárás ellenállósági képességének (IP66) köszönhető. A rugalmas karnak köszönhetően a kamera könnyen a kívánt pozícióba igazítható. Az 1,3 megapixeles CMOS érzékelő kiváló minőségű felvételeket készít Full HD felbontásban.


Főbb jellemzői

  • Ellenálló a meleg időjárással szemben (IP66)
  • IR megvilágítás és ICR szűrő az éjjellátáshoz 30 méterig
  • A WDR kiegyensúlyozza a kép világos és sötét részeit
  • 3D zajcsökkentés
  • Mozgásérzékelés
  • A tápellátás és az adatforgalom egyetlen Ethernet kábellel történik (PoE szabvány)
  • Videó formátum H.264 és MJPEG
  • Privát zóna beállítás lehetősége (3 zóna)
  • ONVIF, IPv6
  • VMS (videókezelő szoftver) D-View Cam

Éjjellátás

Az ICR szűrővel ellátott infravörös LED lehetővé teszi az éjszakai látást akár 30 méteres távolságban is. A széles dinamikatartomány (WDR) megbízhatóan rögzíti még a legkisebb részleteket is a nem tökéletesen megvilágított helyzetekben, így a felvétel mindig optimálisan látható lesz. A 3D zajcsökkentésnek köszönhetően a kamera gyönyörűen tiszta videófelvételt készít, hogy könnyebben felismerd a megfigyelt tárgyakat és a mozgó emberek arcát.


Magas felbontású felügyeleti rendszer

A DCS-4701E kamera kompakt kialakítása és a nagy felbontású felvételek megfelelnek a kis, közepes és a nagy vállalkozások megfigyeléséhez szükséges követelményeknek is. A SoC chipnek köszönhetően a kamera tökéletes, valós idejű videofelvételt biztosít H.264 tömörített kodekben vagy MJPEG formátumban.


Egyszerű telepítés

A kamera PoE porttal van felszerelve, amely lehetővé teszi az áramellátás és az adatátvitel biztosítását egyetlen kábelen keresztül. Ez a kifinomult megoldás nemcsak egyszerűbb telepítést tesz lehetővé, hanem egyúttal csökkenti a kábelezés költségeit is, emellett lehetővé teszi a kamera elhelyezését olyan területen, ahol nincs áram.


D-View Cam szoftver

A kamera egyszerű kezeléséhez ingyenesen letölthető a D-View Cam szoftver. Ez a rendszer képes legfeljebb 32 IP kamera támogatására, ehhez biztosítja a központi kameramenedzsmentet, az online megfigyelést, a felvételek könnyű készítését és azok visszajátszását. Létezik egy D-ViewCam mobil alkalmazás is, amely lehetővé teszi a kamerák élő felvételének megtekintését közvetlenül az Android és iOS rendszerrel működő mobileszközön.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Jack
Alkalmazás nyelve Angol

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Kivitel Bullet
Érzékelés Mozgás
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió MJPEG, H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN

Méretek

Szélesség 65 mm
Magasság 164 mm
Mélység 65 mm

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  NN483g0l
Termékszám:  DCS-4701E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20