Oldal frissítése

D-Link DCS-4622

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-4622

A D-Link DCS-4622 egy professzionális nagy felbontású felügyeleti és biztonsági kamera. A 3 megapixeles, progresszív szkenneléssel, érzékeny CMOS- szal kiváló képminőséget nyújt. A robusztus felépítés lehetővé teszi a kamera használatát gyakorlatilag bármilyen időjárási viszonyban.


IP kamera D-Link DCS-4622
 

A D-Link DCS-4622 kamera legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű Full HD felbontás
  • Ajánlott bármilyen időjárási viszonyban az IP-66 szabványnak köszönhetően
  • Éjjellátó funkció
  • Mozgásérzékelés
  • A megfigyelt objektum azonosítása minden olyan megvilágításban, amely a digitális WDR (széles dinamikatartomány) funkcióval rendelkezik
  • Video Management Software - Legfeljebb 32 kamera csatlakoztatható


360 ° -os megfigyelés és torzítás korrekció

A DCS-4622 kamerája egy halszem-lencsét használ, amely hihetetlen széles lefedettséget biztosít. Csak helyezd a falra a 180 ° -os faltól-falig terjedő panoráma felvételhez, vagy a mennyezetre a teljes 360 ° -os, holttér nélküli nézethez. A torzulás mértékét is javító készülék képes a felvétel nagyítására és kicsinyítésére, illetve lehetőség van az egész felvétel áttekintésére, így könnyedén ellenőrizhetők a nagyobb területek is. 

Folyamatos megfigyelés az éjjellátással

A beépített infravörös LED-es világítás a fényviszonyoktól függően automatikusan bekapcsol, és lehetővé teszi a kamera számára, hogy még gyenge fényviszonyok mellett vagy fény nélkül is elkészítse a felvételt. A mozgásérzékelés lehetővé teszi az események rögzítését, sőt, még azt is, hogy elmentsd a pillanatfelvételeket és a videókat, mielőtt az esemény megtörténne, így mindig mindennek teljes tudatában leszel.

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Videó kompresszió MJPEG, H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 48,3 mm
Mélység 97 mm
Kód:  NN486c
Termékszám:  DCS-4622
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15