Oldal frissítése

D-Link DAP-2690

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DAP-2690

Wireless N Quadband PoE Access Point D-Link DAP-2690 AirPremier körű megoldásokat tesz lehetővé a vállalkozások telepíteni a következő generációs vezeték nélküli helyi hálózatok (WLAN) alapján a 802.11n szabvány. A hozzáférési pont felszerelésre tervezték a belső, és lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák, hogy egy nagyon kezelhető, nagyon robusztus és biztonságos vezeték nélküli hálózatot. A hozzáférési pont lehetővé teszi a környezetbarát technológiák, a D-Link Green feláldozása nélkül üzemi teljesítményt, funkcionalitást. A munkaidő lehet programozni a készüléket, hogy a leginkább energiaigényes rész, azaz a. Wi-Fi adó bizonyos napszakoApproxan kikapcsol.
D-LINK DAP-2690, beépített keményfém esetben telt szigorú tesztek UL 2043 és kapott igazolást "Plenum Rating", ami azt jelenti, hogy megfelel a szigorú tűzvédelmi előírásoknak, és alkalmas a beépítésre álmennyezetek vagy álpadló, amelyen keresztül a levegő elosztó. Olyan helyszíneken, ahol nincs elektromos aljzat hozzáférési pont felszerelt 802.3af Power over Ethernet (PoE), hogy biztosítsák a rugalmas és egyszerű összeszerelés.
Hozzáférési pont D-LINK DAP2690 szállít megbízható vezeték nélküli teljesítményt, jobb lefedettség nélkül holt tereket, sebesség akár 300 Mbit / s egyidejűleg a vezeték nélküli 2,4 GHz-es vagy 5 GHz-es. Támogatja a Wi-Fi Multimedia Quality of Service funkciók, így ideális hozzáférési pont audio, video és hang alkalmazások. Ezen kívül ez a hozzáférési pont támogatja a terhelés elosztás optimális átviteli nagy mennyiségű adat és redundancia hibamentes működését a vezeték nélküli hálózatot.
A készülék ipari minőségű vezeték nélküli biztonsági támogatásával a Personal és Enterprise verziók WPA és WPA2. Ez egy beépített RADIUS szerveren, így a rendszergazdák nem kell befektetni forrásokat más rendszer. A hozzáférési pont támogatja a legfeljebb 8 VLAN-ok és több hálózati név (SSID) hatékony szegmentáció a felhasználók a hálózaton. A többszörös SSID, lehetséges, hogy csökkentse a telepített fizikai hozzáférési pontok és hogy a költségeket a lehető legkisebb.A további funkciók közé tartozik a MAC cím szűrést, az SSID sugárzását és idegen hozzáférési pontok számára jobb védelmet a vezeték nélküli hálózatok.
D-Link DAP-2690 lehet állítani, hogy egy több üzemmódok: Access Point (AP), Wireless Distribution System (WDS) hozzáférési ponttal, WDS / Bridge (nincs funkciója AP) és vezeték nélküli kliens. Hála WDS támogatás, a hálózati rendszergazdák telepíthetik néhány hozzáférési pontot, és konfigurálja őket, hogy hozzon létre egy hidat, ugyanakkor biztosítja a hálózati hozzáférést az egyes ügyfelek. Támogatja feszítőfa protokoll, amely javítja a működési hatékonyságot, és megakadályozza a hálózati túlterheltség miatti túlzott küldését csomagokat (broadcast storm) alkalmazásakor WDS módban.
Management a hálózati rendszergazdák irányítása web-alapú konfigurációs alkalmazás vagy Telnettel technológia.Konfigurálása és kezelése több hozzáférési pontok egyetlen helyről is használhatja a D-Link AP Manager vagy D-View SNMPv3. A hálózati rendszergazdák rutinszerű ellenőrzés és távoli karbantartást és nem pazarolja erőforrásait fizikai vizsgáló berendezések funkcionalitását.Ez az eszköz szerepel minden vállalat Wireless N AP sorozat AirPremier, könnyedén konfigurálható több AP-k, így ideális az egyszerű hálózati menedzsment egy kis irodában.
Műszaki adatok:
felület:
Tűzálló Szilárd fém ház
10/100/1000 Mb / s Gigabit LAN port támogatja a 802.3af Power over Ethernet (PoE)
Négy lecsatolható antenna
Konzol port, RJ-45
szabványok:
802.11 / b / g / n
Oneidejű működés frekvenciasávok 2,4 és 5 GHz-es
Vezeték nélküli adatátviteli sebességek:
akár 300 Mb / s mindegyik zónában
üzemmódok
Access Point (AP)
Wireless Distribution System (WDS) a Bridge Point-to-Point vagy Point-to-Multipoint
WDS AP
vezeték nélküli kliens
biztonság
Személyes WPA / WPA Enterprise
WPA2 Personal / WPA2 Enterprise
WPA2-PSK / AES át WDS
Controlling hozzáférést MAC-cím
Belső RADIUS kiszolgáló: akár 100 számlák
vezetés
AP Manager II
Webböngésző (HTTP / HTTPS)
Telnet
SSH
SNMP v1, v2c, v3
D-View 5.1 és 6.0
tartozékok:
Rögzítés falra szereléshez
áramellátás:
PoE

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Power over Ethernet (PoE), Kliens

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Csatlakozók

LAN 1 ×
Kód:  NN325b
Termékszám:  DAP-2690
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10