Oldal frissítése

CycleOps Phantom 5

Kiegészítők a termékhez

CycleOps Phantom 5

CycleOps Phantom 5 - design vhodný kamkoliv

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Az ideális társ fitness

Ön a sport típusú, és azt szeretnék, hogy fenntartsák a fitness a legmagasabb szinten az év során? Ha igen, akkor élesíti az érzékeket a prémium álló cyklotrenažéry Phantom 5, amely biztosítja, elegendő mozgás a fagyos téli hónapoApproxan. A tökéletes design illeszkedik minden szobában. Nem kell, hogy megfossza jó érzés őszintén futott a kényelmes nappaliban, vagy az edzőteremben. Stabil acél váz és stabil platform biztosítja azt tapasztalja váratlan és biztonságos használat cyklotrenažéry. Frame garancia 10 év.



A tökéletes vezetési élmény

Phantom 5 úgy tervezték, hogy az edzés elég élvezetes és hasonló ahhoz, ami működik egy igazi kerékpáros. Ezt segíti a robusztus 21,8 kg lendkerék, amely távol van a lábad, és a lecsöpögő izzadság. Van is egy szabadonfutó középső pedál alacsony díjat. Road stílusú kormány biztosítja az optimális ülő helyzetben a kerékpár. Frissítőkkel közben pedálozni kormányon vannak felszerelve, két üveg tartók.

CycleOps Phantom 5 - dokonalý zážítek z jízdy

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

CycleOps Phantom 5 - nastavitelný posed

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

állítható támasztott

Szeretné érezni a futópadon éppúgy, mint a tényleges kerékpár? Mert cyklotrenažéry Phantom, beállíthatja az üléshelyzet négy irányba, és minden elképzelhető szögből a nagy pontosságú, mint a kerékpár.

CycleOps Phantom 5 - integrovaný wattmetr v PowerTap náboji

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Pontos teljesítmény mérése

Folyamatosan javítani a sportos teljesítmény kell az erőfeszítéseket edzés közben mérni. Erre a célra PowerTap mérési töltés pontossága 1,5% mért a teljesítmény.

CycleOps Phantom 5 - elektronicky řízená brzda

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Elektronikusan vezérelt fék

A még intenzívebb élményt cyklotrenažéry van szerelve egy elektronikus vezérlésű fék. Ez úgy érzi, mintha elment egy igazi kerékpáros.


CycleOps Phantom 5 - konektivita Bluetooth Smart a ANT+

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Összekapcsolása más eszközökkel

Ezzel cyklotrenažéry kimaradnak lehetőségét párosítás kiegészítő felszerelés szükséges az edzés. A készülék a Bluetooth vagy Smart ANT + technológia párosítás. Kompatibilitás garantált a legtöbb CycleOps PowerTap és termékek, amelyek támogatják ANT + interfész. Emellett lehetőség van a mellékelt mini ANT + USB flash meghajtó a mért statisztikai könnyedén megoszthatja a számítógépen.


Jellemzők:

Teljes súly:
63 kg

Tömeg Lendkerék:
21,8 kg

Méretek (L x Sz x H):
121,9 × 33 × 86,4 cm

Mérés watt teljesítmény:
Igen, mérés PowerTap hub (pontosság ± 1,5%)

Technológia Resistance:
Teljesen számítógépesített, ellenőrzött, programozható elektromágneses fékkel

kompatibilitás:
Bluetooth, ANT +

A csomag tartalma:
Cyklotrenažéry Phantom 5, tápkábel, CycleOps nyereg, ANT + USB Flash Drive


 
Kód:  SPTCOPh5
Termékszám:  012527013586

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05