Oldal frissítése

CyberPower UT850E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CyberPower UT850E

Már nincs sok hátra és készen vagy a fájlok másolásával, erre hoppá, áramkiesés. Minden eltűnt, kezdheted elölről az egészet! Pontosan ilyen helyzetben lehet megoldás a(z) CyberPower UT850E Uninterruptible Power Supply, azaz szünetmentes tápegység. Gyakorlatilag egy akkumulátorról van szó, amely képes a számítógépek áramellátását biztosítani, ha a hálózat valamiért kiesik. A(z) CyberPower UT850E szünetmentes tápegység, vagyis UPS a(z) Line interactive osztályba sorolható. Az Off-line primitív, mivelhogy áramkiesés esetén, csak automatikusan átvált a belső akkumlátorokra. A Line interactive automatikus feszültségszabályozással bír, tehát a csatlakoztatott készülékeket védi a túlfeszültségtől.

Az áthidalási idő kulcsfontosságú paraméter. Ezt nagyban befolyásolja a csatlakoztatott egységek energiafogyasztása – 50%-os fogyasztásnál az áthidalási idő akár a háromszorosára is nőhet. Nagyon fontos tehát előre tervezni és a lehető legpontosabban meghatározni a csatlakoztatni kívánt készülékek áramfogyasztását, ideális esetben tartalékot is hagyni. A(z) CyberPower UT850E 850 látszólagos teljesítménnyel, valamint 425 W valós teljesítménnyel büszkélkedhet.

A(z) CyberPower UT850E szünetmentes tápegység érdekes tulajdonságai

  • Tápegység típusa: Line interactive
  • 425 W valós teljesítmény
  • 2 Schuko kimenet

Paraméterek

Méret

Szélesség 84 mm
Magasság 159 mm
Mélység 252 mm

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 425 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 850

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Kimenet típusa

Schuko 2
További felület és védelem RJ-45 Adathálózati védelem, RJ-11 Telefonhálózati védelem, Ethernet

Tömeg

Tömeg 4,2 kg
Kód:  NZ992a13
Termékszám:  UT850E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20