Oldal frissítése

CyberPower UT650EG

4,4 3 értékelés
22 290 Ft

CyberPower UT650EG

Az UPS tápegység megfelelő partner lesz minden felhasználó számára, akik semmit sem bíznak a véletlenre. Védelmet biztosít a nemkívánatos adatvesztés okozta károk ellen, ha áramkimaradás következik be. A CyberPower UT650EG ún. tényleges teljesítménye 360 W, míg a látszólagos teljesítménye 650 VA. Az UPS tápegység az ún. Line interactive csoportba tartozik, és kiválóan kezeli az enyhe hálózati ingadozásokat. Továbbá nagyon hatékonyan kihasználja a saját akkumulátorát, így kielégíti az igényesebb felhasználók szükségleteit is.

A CyberPower UT650EG UPS szünetmentes tápegység alapvető előnyei

  • Gyors és stabil Line interactive áramellátás
  • A CyberPower UPS teljesítménye 360 W
  • 3 db Schuko aljzattal rendelkezik 
  • Lehetővé teszi az adathálózat védelmét
  • Telefonvonal-védelem is rendelkezésre áll

A CyberPower szünetmentes tápegység használata 

számítógépekkel

A 360 watt teljesítményű UPS otthoni számítógépekhez és elektronikához. Hogy ez az UPS tápegység hol lesz a leghatékonyabb, azt elsősorban a modell mérete határozza meg, ami 8,4 × 17,4 × 28 cm. Ízléses kialakítású, így a legtöbb belső térben stílusos hatást kelt. Ezért biztonságosan elhelyezhető látható helyen is, és nem kell szükségtelenül korlátozni a hozzáférést. A nagy kapacitású akkumulátora miatt aCyberPower UT650EG meglehetősen nehéz gép, ezért ne riasszon el a modell tömege, ami 3,8 kg. 

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 360 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 650

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

Schuko 3
További felület és védelem RJ-45 Adathálózati védelem, RJ-11 Telefonhálózati védelem

Tulajdonságok

Tulajdonságok AVR
UPS típusa Hagyományos

Méret

Szélesség 84 mm
Magasság 174 mm
Mélység 280 mm

Tömeg

Tömeg 3,8 kg
Kód:  NZ992a4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UT650EG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15