Oldal frissítése

CyberPower UT1500E-FR

3,7 8 értékelés
68 390 Ft

CyberPower UT1500E-FR

Ne hagyd cserben az elektromos eszközeidet áramszünet vagy túlfeszültség esetén sem. A CyberPower TU sorozata ideális akkumulátoros tartalékolásra és védelemre otthon és az irodában is, ahol asztali számítógépet, kommunikációs hálózati eszközöket (beleértve a NAS-t) és egyéb, gyakran költséges elektromos eszközöket használsz. Ezzel a tartalék energiaforrással biztosított lesz az elektromos készülékeid megbízható működése.

Legfontosabb jellemzők

  • Pontos energiaellátás elektronika csatlakoztatásával (AVR)
  • Akkumulátor nagyobb hatékonysága és hosszabb élettartama (Management)
  • Túlterhelés elleni védelem + EMI és RFI szűrő
  • Telefon, fax, DSL, hálózati, stb. védelme (1×)
  • Kitűnő tűzállóság
  • Generátorról való energiaellátás támogatása

Maximális gondoskodás

Az automatikus feszültségszabályozás (AVR) stabilizálja a váltakozó hálózati feszültséget a bemenetben, és a pontosan megadott feszültségszintet biztosítja az összes csatlakoztatott eszközhöz. Hála annak a ténynek, hogy ehhez nincs szükség elemekre, jelentősen nő az élettartama. Az akkumulátor így készen áll majd az éles áramszünetekre is, ahol fontos, hogy elegendő időd legyen az adataid elmentésére, a feladataid befejezésére és a megfelelő kikapcsolás előkészítésére.

Tűzállóság

Az eszközt nagy körültekintéssel és a biztonsági szabványoknak megfelelően gyártották, ezért még a legrosszabb körülményekkel is számoltak. Az eszköz egy rendkívül ellenálló, tűzálló tokkal is rendelkezik, amely speciális műanyagból készült. Ennek köszönhetően képes minimalizálni a tűz kelezkezésének rizikóját vagy az esetleges keletkező károkat annak érdekében, hogy a tulajdonod mindig védelem alatt álljon.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 148 mm
Magasság 178 mm
Mélység 298 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 900 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 1 500

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Kimenet típusa

FR 4
További felület és védelem RJ-45 Adathálózati védelem, RJ-11 Telefonhálózati védelem

Tulajdonságok

Tulajdonságok AVR
UPS típusa Hagyományos

Tömeg

Tömeg 9,1 kg
Kód:  NZ991z1e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UT1500E-FR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15