Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

CyberPower UT1500E

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CyberPower UT1500E

A praktikus UPS tápegységnek hasznát vehetik az otthoni felhasználók, a kisebb vállalatok és az irodák. A feladata, hogy maximálisan megvédjen az adatvesztés okozta károktól, ha nem tervezett áramkimaradás következik be. CyberPower UT1500E tényleges teljesítménye 900 W, míg a látszólagos teljesítménye 1500 VA. A szünetmentes tápegység az ún. Line interactive típusba tartozik, és jól kezeli a hálózati ingadozásokat. Továbbá nagyon hatékonyan kihasználja a saját akkumulátorát, valamint alkalmas az igényesebb felhasználók számára is.

A CyberPower UT1500E UPS tápegység fontos paraméterei

  • A stabil Line interactive bekötés jól kezeli a hálózati ingadozásokat
  • A CyberPower UPS teljesítménye 900 W
  • 4 db Schuko aljzattal rendelkezik 
  • Praktikus USB interfésszel is felszerelték
  • Megvédi az adat- és az elektromos hálózatot
  • Telefonvonali védelem is rendelkezésre áll

A praktikus CyberPower UPS tápegység használható a számítógépekhez 

A 900 W-os UPS tápegység használható az olyan helyeken, mint például az irodákban, ahol néhány fontos eszköz zökkenőmentes működését kell biztosítani. A 14,8 × 17,8 × 29,8 cm-es méretének köszönhetően a tápegységet szinte bárhová elhelyezheted. A nagyszerű designja elegáns és stílusos benyomást kelt a legtöbb beltérben. Ezért nyugodtan telepítheted olyan helyre, ahol kéznél lesz, és így mindig könnyen hozzáférhetsz. A nagykapacitású akkumulátor miatt a CyberPower UT1500E viszonylag egy nehéz eszköz, mivel a tömege 9,1 kg.

Paraméterek

Méret

Szélesség 148 mm
Magasság 178 mm
Mélység 298 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 900 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 1 500

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Kimenet típusa

Schuko 4
További felület és védelem RJ-45 Adathálózati védelem, RJ-11 Telefonhálózati védelem, USB

Tulajdonságok

Tulajdonságok AVR
UPS típusa Hagyományos

Tömeg

Tömeg 9,1 kg
Kód:  NZ992a10
Termékszám:  UT1500E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20