Oldal frissítése

CyberPower BPE72V60ART2US

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CyberPower BPE72V60ART2US

A szünetmentes tápegység ideális eszköz a körültekintő felhasználók számára. Tökéletes védelmet nyújt hirtelen áramkimaradások esetén, és képes megakadályozni az adatok elvesztését vagy a számítógép működésének zavarát. A Line interactive szünetmentes tápegységnek a legapróbb hálózati kimaradás sem jelent gondot, ez teszi kiválóan használhatóvá ezt a szünetmentes tápegységet, és így alkalmas akár igényes felhasználók számára is.

A CyberPower BPE72V60ART2US szünetmentes tápegység főbb jellemzői

  • A stabil Line interaktív csatlakoztathatóság a hálózati ingadozásokat is kezeli

UPS alkalmazása CyberPower számítógéphez

Az UPS tápegység mérete 433 x 88 x 600 cm. Ízléses kialakítású, így stílusos hatást kelt a belső terekben. Biztonságosan elhelyezhető látható helyen is, és nem kell szükségtelenül korlátozni a hozzáférést. Az akkumulátora miatt a CyberPower BPE72V60ART2US szünetmentes tápegység egy nehezebb eszköz, ezért ne riasszon el a modell tömege, ami 52,7 kg.

Paraméterek

Méret

Szélesség 433 mm
Magasság 88 mm
Mélység 600 mm

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Tulajdonságok

UPS típusa Rack

Tömeg

Tömeg 52,7 kg
Kód:  NZ991z2a14
Termékszám:  BPE72V60ART2US
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05