Oldal frissítése

CyberPower BPE36V60ART2US

Ingyenes
szállítás boltjainkba
302 790 Ft

CyberPower BPE36V60ART2US

Az intelligens UPS tápegység lényeges segítője lesz mindazoknak, akik semmilyen dolgot sem bíznak a véletlenre. Megvéd az adatok visszafordíthatatlan elvesztésétől, ha váratlanul áramkimaradás következik be. Az UPS tápegység az ún. Line interactive típusba tartozik, kiválóan kezeli a hálózati ingadozásokat, teljesen kihasználja a saját akkumulátorát, és kielégíti még az igényesebb felhasználókat is.

A CyberPower BPE36V60ART2US szünetmentes tápegység döntő paraméterei

  • A stabil Line interactive bekötés kiegyensúlyozza a kisebb hálózati ingadozásokat is

A praktikus CyberPower szünetmentes tápegység használható a számítógépekhez 

A 43,3 × 8,0 × 43,0 cm-es méretének köszönhetően a szünetmentes tápegységet bárhová elhelyezheted. A letisztult designja összehangolt benyomást kelt otthon vagy az irodában. Ezért látható helyen is hagyhatod, ahol gyorsan és könnyen hozzáférhetsz. A nagykapacitású akkumulátor miatt a CyberPower BPE36V60ART2US aránylag egy nehéz eszköz, mivel a tömege 29,7 kg.

Paraméterek

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Tulajdonságok

UPS típusa Rack

Méret

Szélesség 433 mm
Magasság 80 mm
Mélység 430 mm

Tömeg

Tömeg 29,7 kg
Kód:  NZ991z2a13
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BPE36V60ART2US
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10