Oldal frissítése

CyberLink PhotoDirector 9 Ultra (elektronikus licenc)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CyberLink PhotoDirector 9 Ultra (elektronikus licenc)

A CyberLink bemutatja a népszerű PhotoDirector 9 Ultra grafikai szoftver legújabb verzióját. Egyetlen alkalmazással amellett, hogy részletes fénykép-szerkesztésre lesz lehetőséged, létrehozhatsz egyszerűsített könyvtárakat, dolgozhatsz RAW formátumban, vagy készíthetsz 360°-os felvételeket.

A CyberLink PhotoDirector 9 Ultra alkalmazás legfőbb jellemzői

  • Tartalmak intelligens szerkesztése az objektumok eltávolításával
  • Fényképek hatékony készítése videóból
  • Rétegek egyszerű szerkesztése
  • A népszerű "mozgó" GIF fájlok készítése
  • RAW formátum támogatás
  • Érvényes licenc Windowsra vagy MacOS-re
  • 1 évig ingyenes, 25 GB tárhely a Cyberlink Cloud felhőszolgáltatásban

Készíts képeket videókból

A CyberLink PhotoDirector 9 Ultra Graphics szoftver a komplett digitális fénykép-szerkesztéshez segítséget nyújt. Természetesen a képek fényképezőgépről (vagy kameráról) számítógépre történő áthúzásához, majd átlátható albumokba való rendezéséhez részletes útmutató áll rendelkezésre. Ez minden tisztességes munka alapja. A következő lépés a különféle tartalmak minőségének feljavítása, amelyben a program szintén a segítségedre lesz. Például tökéletes családi fotót hozhatsz létre az egyes tagok arcfelismerésével. Továbbá minden remekül automatizálható és egyszerre akár több fényképen is alkalmazható.

Nagyszerű pillanatképek a fotóalbumodba

Manapság a legújabb animációs szekvenciák GIF formátumot kapnak, amelyre a CyberLink PhotoDirector 9 Ultra is tökéletesen alkalmas. Válaszd ki a megfelelő videószekvenciát és készíts mások számára is megosztható GIF-et mindössze pár kattintással. További hasonló pillanatképek egy adott területen létrehozott fotókból állnak össze. Nagyon leegyszerűsíti a videószerkesztést, ha például egy csordogáló patak mellett készítesz képeket. A CyberLink PhotoDirector 9 Ultra minden bizonnyal segítséget nyújt a képzeleted fejlesztésében, valamint a nézőidnek szánt, rendkívül különböző tartalmak létrehozásában.

Cyberlink Cloud

A Cyberlink PowerDVD 17 Pro alkalmazás felhasználói a felhőszolgáltatásokat is igénybe vehetik. Ennek köszönhetően kedvenc fényképeidhez bármelyik eszközödön hozzáférhetsz. További információért látogass el  a gyártó honlapjára.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek
SW típusa CyberLink PhotoDirector

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN

Szoftvertípus

Szoftvertípus Fotók szerkesztése
Kód:  SWLC0006
Termékszám:  Cybephotodirult19

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15