Oldal frissítése

CYBER CLEAN The Original 80 g

4,4 218 értékelés
2 490 Ft

CYBER CLEAN The Original 80 g

Cyber Clean tisztító massza elektronikus eszközök tisztítására. Ez a kiváló tisztító anyag alkalmas elektronikai eszközök, különösen billentyűzetek, mobiltelefonok, laptopok, joystick, távirányító, stb tisztítására, mivel anélkül, hogy tudnánk, ezek lehetnek a legpiszkosabb dolgok amikkel kapcsolatba kerülünk. A Cyber Clean tökéletesen alakítható és folyékony, tehát, amikor rányomod a billentyűzetre megbízhatóan bejut a hasadékokba és a nehezen hozzáférhető sarkokba is ahol a piszok, por, stb. megtapad, úgy működik mint a fertőtlenítőszer. A Cyber Clean egy megbízható recept alapján gyártott termék, nem hagy foltot, és teljesen ártalmatlan az elektronikára.

 

Főbb jellemzői:
Puha tisztító anyag, jó folyékonysággal és könnyű alkalmazással
Eltávolítja a koszt, port, piszkot
Fertőtlenítő hatású
Nem ártalmas az elektronikára
Újrafelhasználható

 

Csomagolás:
1 zacskó 75 g

 

Alkalmas:
Billentyűzet, mobiltelefonok, laptopok, távirányító, digitális fényképezőgépek, joystick, nyomtatók és más hasonló termék tisztítására.

Kód:  GJ925c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  46197

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15