Oldal frissítése

Curver Ételtároló doboz macskáknak

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Curver Ételtároló doboz macskáknak

A Curver praktikus, 2 l-es műanyag ételtároló dobozának köszönhetően négylábú kedvencének mindig frissen tálalhatja az ételét. A doboz egyszerű kinyitásának köszönhetően könnyen kimérheti a megfelelő ételadagot. A termék oldalának különleges kialakításával és az aranyos mintázattal ez az ételtároló a Ön háztartásának is stílusos kiegészítője lehet.

Legfőbb jellemzők

  • Minőségi design
  • Egyszerű kinyitás a könnyű adagoláshoz
  • Stílusos megjelenés
  • A termék oldala különlegesen van kialakítva a könnyebb fogás érdekében

Praktikus és elegáns

A doboz teteje speciálisan lett kialakítva, hogy könnyebb legyen az étel adagolása négylábú kiskedvencének. Továbbá, a termék légmentesen zárható. Az egyszerű újratöltés érdekében a teljes felső rész levehető. A Curver ételtároló doboz egyesíti a minőségi és strapabíró anyagot az időtlen designnal.

Méret:
20,6 x 19,3 x 8,7 cm

 
Kód:  CUR1011a31
Termékszám:  04346-P82
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20