Oldal frissítése

CURAPROX Smart Ultra Soft 7600

4,8 59 értékelés
Szuper ár
1 590 Ft

CURAPROX Smart Ultra Soft 7600

A világhírű svájci Curaprox szájápolási szakemberei egyedülálló fogkefét fejlesztettek ki, a gyermekek és a tizenévesek igényeinek kiszolgálására. A Smart Ultra Soft fogkefének kompakt feje van, 7600 azonos hosszúságú sörtével. Kisebb állkapocsú felnőttek számára is használható.

Fő előnye a szabadalmaztatott ultra-vékony sörték, amelyek könnyen behatolnak a fogak közti rések, tökéletesen tisztítva a fogakat és átmasszírozva a fogínyt. Ezek a szálak kevesebb vizet kötnek meg, mint a nylonból készült sörték, amit a legtöbb fogkefe készítésénél alkalmaznak. Ennek a technológiának köszönhetően a fogkefe sokáig megtartja eredeti formáját, a sörték a használat után visszanyerik eredeti formájukat.

A rendkívül magas számú sörte biztosítja a fogmosás maximális hatékonyságát. Minden tisztítási mozdulat több lepedéket távolít el, mint a kemény sörtéjű szétálló szálakkal rendelkező hagyományos fogkefével végzett fogmosás. Legyen gyermekednek egészséges és szép a mosolya. Vegyen legalább 2 db-ot.
Főbb jellemzők:

  • Ultra vékony sörték 
  • Alkalmas az érzékeny fogíny kíméletes ápolására
  • Kicsi, kompakt fogkefefej 
  • Tisztítás minden apró résben
  • A szabadalmazott sörték hosszan megőrzik eredeti formájukat
 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 1 db

Fajta

Kefe fajtája Gyerek

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Ultra soft

Anyag

Sörték anyaga CUREN
Kefe anyaga Műanyag

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kefetok
Kód:  ZUB063
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412423013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10