Oldal frissítése

CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star

Kiváló minőségű fogkefét keres, amely segít a fogszuvasodásban? Válasszon a fogkrém és a CURAPROX fogkefe kombinációját . A fogkrém segít megőrizni a fogak fehérjét, egészséges és ellenálló a fogszuvasodás ellen. Természetes kivonatokat tartalmaz antibakteriális és regeneratív hatásokkal. A CURAPROX fogkefe finom és hatékonyan gondoskodik az ínyekről és fogakról a finom szálaknak köszönhetően. Alkalmas az érzékeny fogakra, és száraz és nedves körülmények között gondoskodik a fogakról és a fogínyekről. A CURAPROX márka garantálja a svájci minőséget.

A fogkrém és a kefe főbb jellemzői CURAPROX - sárga Rising star - grapefruit aromamell

  • CURAPROX kefe, 5460 szál, 0,1 mm átmérőjű
  • A rugalmas rostok szárazak és nedvesek
  • Tökéletesen eltávolítja a fogászati bevonatot, és megtisztítja az ínymirigyeket
  • A nyolcszögletű fogantyú 45 ° -os tisztítást biztosít
  • Alkalmas vegánokra és celiacsokra is
  • A CURAPROX fogkrém grapefruit ízű , bársonyos
  • A mentol gyöngyök fokozatosan szabadítják fel a frissességet
  • Erősíti a zománcot, fehéríti a fogakat
  • Természetes kivonatokból áll - echinacea, xilit, keserű narancs
  • A fogkrém 6 éves korú gyermekek számára alkalmas
  • Csiszoló fogkrém - RDA 50

A CURAPROX fogkefe tökéletes eltávolítása

KefeA CURAPROX egy tisztítófejet tartalmaz, amely sűrűen ültetett legfeljebb 5460 szál, 0,1 mm átmérőjű. Ezek a rugalmas és egyenes vágású szálak szorosan kötődnek egymáshoz, mind száraz, mind nedves körülmények között. Tökéletesen eltávolítja a fogászati bevonatot, és nagynyomású tisztítás nélkül megtisztítja a gumi mirigyeket. A kis fogkefe fej behatol a nehezen elérhető területekre , valamint a fogínyek és rések széleire. Finom és vékony szálak kiválóak, tartósak és tartósak. Hatszor kevesebb vizet szívnak fel, mint a nylon szálak. A kefe nyolcszögletű fogantyú és fej dőlésszögének köszönhetően kényelmesen tartja a kezét, ami lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a kefe tartását 45 ° -os szögben. A CURAPROX kefe különösen alkalmas az érzékeny fogakhoz, egyedülálló finom szálai pedig gyengéd és tökéletes gondot nyújtanak a tartós fogakért.

Gyönyörű fehér és egészséges fogak a CURAPROX BE YOU fogkrémének köszönhetően

A CURAPROX BE YOU fehérítő fogkrém speciális mentolgyöngyökkel rendelkezik, amelyek fokozatosan lazítják a frissességüket. Hidroxilapatritot tartalmaz, amely kitölti a mikroszkopikus repedéseket, amelyekben a bevonat csapdába esett, megerősíti a zománcot, majd jobban ellenáll a fogszuvasodásnak. A glükóz-oxidáz enzim a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen hat. Reakciósorozatot indít, amely reaktív oxigént eredményez. Az egyik a fogakon megszünteti a szövet színét, és így megkönnyíti a fogakat. A CURAPROX fogkrém természetes antibakteriális és regeneratív hatású kivonatokból áll, mint például a echinacea, xilit vagy keserű narancs. Az optikailag fehérebb fogak a kék fényt tükröző Prestige Sparkling Blue ragyognak.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB456
Termékszám:  7612412426274

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05