Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CURAPROX Hydrosonic PRO

4,6 15 értékelés
72 990 Ft

CURAPROX Hydrosonic PRO

Bemutatjuk a Curaprox Hydrosonic Ortho Hydronic fogkefét - profi fogtisztító kiegészítő professzionális szinten. Ez a kefe modell különösen alkalmas a fogak tisztítására ortodontikus kezelés során. A vonzó fehér kialakítás mellett összesen 7 tisztítási módot biztosít, hogy kiválaszthasd a fogaid számára leginkább optimálisat. A percenkénti rezgések száma 22 000-42 000 között mozog - minden üzemmódnak különbözik a sebessége. Az akkumulátor akár egy perc töltéssel is 60 perces működést biztosít, ami 15 napot jelent feltöltés nélkül (napi kétszeri tisztítás 2 percig). Természetesen van egy időzítő és egy jelzőfény, amely megmutatja az akkumulátor állapotát.

A Curaprox Hydrosonic Ortho Hydraulic fogkefe főbb jellemzői

  • Hidroszónikus fogkefe
  • Luxus ellátás a fogak és az íny számára
  • A hidrodinamikus technológia eltávolítja a tartós plakkot is
  • Az extra finom szálak nem károsítják az ínyeket, és kevésbé hozzáférhető helyekre jutnak
  • A Curaprox Hydrosonic Ortho kefe percenként akár 42 000 vibrációt képes kifejleszteni

Kefe, amely ötvözi az innovatív technológiát és az extra puha szálakat

A Curaprox fogkefe az innovatív hidrodinamikai technológia elvén működik. Ez azt jelenti, hogy optimális nyál-, víz- és fogkrémet biztosít a szájban, ezáltal fellazítja a fogplakkot, és egyszerűen eltávolítja azt. A Curaprox Hydrosonic Ortho kompatibilis a csúcstechnikai fejjel, amely a legfinomabb CUREN szálakkal van felszerelve, hogy pontosan eltávolítsa az összes szennyeződést és a plakkot. Ugyanakkor nagyon gyengéd az ínnyel. A percenkénti 42 000 rezgéssel kombinálva biztos lehetsz benne, hogy a kefe nem csak a fogaid, hanem az ínyed is gondozza. A kefével együtt utazó tokot, töltőállomást (hálózati és USB-csatlakozóval) és összesen 3 fejet kapsz.

  • Sensitive és Power- a normál fogtisztításhoz
  • Single- fogszabályozó készülékek, rögzített fogszabályozók vagy rögzítők érintkezési pontjaihoz. Az íny tökéletes gondozására is alkalmas

A csomag tartalmazza

1 x Ortho Hydronic kefe
1 × érzékeny kefefej
1 × az elektromos kefefej
1 × egyetlen kefefej
1 x tölto USB kábellel
1 x USB-csatlakozó
1 x utazási tok
1 × használati utasítás


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 42 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 7

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat CURAPROX Hydrosonic

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db
Kód:  CURHO144
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  73349144

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05