Oldal frissítése

Cuisinart SG6PE, rózsaszín

+ 5 év garancia
30 190 Ft

Cuisinart SG6PE, rózsaszín

A Cuisinart SG6PE elektromos daráló tökéletesen megőrli a fűszereket. Ráadásul formatervezése révén minden konyhát feldob. Két könnyen eltávolítható tartályt kínál, amelyeket megtölthetsz sóval, borssal, fűszernövényekkel vagy bármilyen fűszerrel, amelyek között a daráló elforgatásával válthatsz. Lehetőséged lesz beállítani az őrlés finomsági fokozatát. Használata is nagyon egyszerű. A daráló annak végének, ahonnan a fűszereket le szeretnéd darálni, lefelé kell mutatnia, és ezután már csak meg kell nyomnod egy gombot. A speciális mérőpohárnak köszönhetően mindig az ideális mennyiséget őrli meg.

Cuisinart SG6PE rózsaszín

A Cuisinart SG6PE rózsaszín elektromos fűszerdaráló főbb jellemzői

  • Az elektromos daráló tökéletesen megőrli a fűszereket
  • Két könnyen eltávolítható tartályt kínál, amelyeket meg lehet tölteni sóval, borssal, fűszernövényekkel vagy bármilyen ízesítővel
  • Lehetőséged van finom vagy durva őrlési fokozatot beállítani
  • Nagyon könnyen használható
  • A Cuisinart SG6PE fűszerdarálót kerámia csiszolólapokkal szerelték fel
  • A daráló töltéséről a töltőállvány gondoskodik
  • A daráló körülbelül 20 percig bírja teljes feltöltéssel

A Cuisinart SG6PE daráló precízen őrli meg a fűszereket

A Cuisinart SG6PE darálót kerámia csiszolólapokkal szerelték fel, amelyek professzionális eredményt biztosítanak. A készülék töltéséről a töltőállvány gondoskodik . Teljes feltöltéssel a daráló körülbelül 20 percig marad működőképes, amíg a lámpa a teljes feltöltést jelzi. A kivehető tálca összegyűjti a felesleges darabokat a töltőállvány alján, így tisztán tartja a munkafelületet. A Cuisinart SG6PE elektromos fűszerdaráló precízen darálja a sót, borsot és egyéb fűszereket.

Cuisinart SG6PE rózsaszín

Paraméterek

Típus

Típus Elektromos

Használat

Rendeltetés Fűszerekhez, Só

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Darabszám

Darabszám a készletben 1

Méretek

Tömeg 520 g
Kód:  CUImnk002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SG6PE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05