Oldal frissítése

Cuisinart ICE31GE 1,4 l, zöld

+ 5 év garancia
62 290 Ft

Cuisinart ICE31GE 1,4 l, zöld

A Style Collection részét képező jeges desszertek készítője nagyszerűen mutat majd a konyhapulton vagy a polcon, de elég kompakt ahhoz, hogy könnyen tárolható legyen. Használd saját fagylalt, sorbet, fagyasztott joghurt vagy gyümölcskeverékek készítéséhez. Egyszerűen fagyaszd le a tálat egy éjszakára, és kedvenc fagyasztott desszertjeid 25 perc alatt elkészülnek.

A Cuisinart ICE31GE 1,4 l, zöld főbb jellemzői

  • Kapacitás: 1,4 l
  • Mosogatógépben tisztítható lapátok és fedél
  • 5 év garancia

Használati útmutató

Gyors és egyszerű – egyszerűen add hozzá a hozzávalókat és kapcsold be. A fagyasztott desszerted mindössze 25 perc alatt elkészül. Használat előtt fagyaszd le a tálat egy éjszakára, vagy tárold a fagyasztóban, hogy mindig készen álljon. Használd a fagylaltlapátot sima fagylalt, fagyasztott joghurt és sorbet készítéséhez. Használd a friss gyümölcs lapátot a puha gyümölcsök turmixolásához, miközben fagyasztod őket, hogy egészségesebb alternatívát kapj. A készítés során a fedélen keresztül adj hozzá összetevőket, például diót, csokiforgácsot vagy gyümölcsdarabokat, hogy elérd a hullámos hatást.

Kiegészítők

Fagylaltlapát
Lapát friss gyümölcsökhöz
Előfagyasztó tál

Paraméterek

Rendeltetés

Gyártásra alkalmas Klasszikus fagylalt

Tulajdonságok

Tartály térfogata 1,4 l
Elkészítési idő 25 óra

Méret

Mélység 210 mm
Szélesség 210 mm
Magasság 290 mm

Szín

Szín Zöld
Kód:  CUIzmr003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ICE31GE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05