Oldal frissítése

Cubs Natálka

Kiegészítők a termékhez

Cubs Natálka


Felejtsd el az olcsó kinézetű műanyag bútorokat és házakat, amelyek mindenféle színben pompáznak, de egyáltalán nem tartósak. A CUBS egyedülálló bútorokat és házakat tervez, amelyek kiváló minőségű fából készülnek, eredetiek és kreatívak. A házak és bútorok bármely kertbe ideálisak, miközben környezetbarát termékek. Egyszerű összeszerelésének és az egyértelmű utasításoknak köszönhetően egy szempillantás alatt összeállíthatod a bútorokat. A termékek az Európai Unióban készülnek, így minden termék megfelel az európai szabványoknak és követelményeknek.

    

A Natálka gyermekeknek készült piknik bútor szett főbb jellemzői

  • Kreatívan megtervezett gyermek bútor nagyszerű kialakítással
  • Fenyőből készült kiváló minőségű kombináció
  • A bútorok környezetbarát termékek
  • Gyors és egyszerű összeállítás jellemzi őket
  • Alkalmas kerti partihoz vagy baráti összejövetelekre
  • A piknik készlet minden CUBS házhoz alkalmas
  • Minden CUBS termék megfelel a legújabb európai szabványoknak
  • A bútorok használata 3 éves kortól ajánlott
    

Elengedhetetlen piknik szett

A fából készült piknik bútor szett fenyőből készült, amely nagyszerűen illik a CUBS kínálatának minden házikójához. A készlet egy 60 x 36 cm-es, 51 cm magasságú asztalt, valamint két, 47 × 21 cm méretű és 20 cm magasságú padot tartalmaz. Az anyag vastagsága 15 mm, tömege pedig 8,5 kg. A piknik szett használata 3 éves kortól ajánlott.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif8411
Termékszám:  641938432954

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20