Oldal frissítése

Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy

A játszótér egy igazi gyermekparadicsom, amely nem képzelhető el a számos kiegészítő, játék és gyermekeknek szánt eszköz nélkül. A játszótér egyik alapvető és rendkívül fontos eleme a fából készült piknik asztal. A nagyméretű CUBS asztalka már akár három éves korú gyermekeknek is alkalmas. Kitűnő szolgálatot nyújt kinti játék során, színezéshez vagy akár uzsonnázáshoz. Az asztalkát kültéri használatra szánták, de nagyobb gyermekszobákban is tökéletesen elfér. Az asztal természetes színű fából készült, így remek kiegészítője lesz bármilyen színű gyermekbútornak vagy további CUBS játszótéri kiegészítőknek. Biztosítsa gyermekeinek a lehetőséget, hogy kerti pikniket vagy gyerekzsúrt rendezhessenek saját asztalkájuknál!

Az asztal sajátosságai

  • erdeifenyőből / jegenyefenyőből készült
  • méret: 90 × 90 × 50 cm
  • anyagvastagság: 15 mm
  • három éves kortól ajánlott
  • egyszerűen összeállítható
  • származási hely: EU
  • tömeg: 7 kg

Szünidei pihenés a piknik asztal mellett

A CUBS fa asztalka minőségi természetes anyagból készült, s rendkívül aprólékosan és precízen kidolgozott. A legújabb európai szabványok és követelmények alapján tesztelték és hagyták jóvá, így abszolút megfelel a biztonsági előírásoknak. Az asztalt gyermekek számára alakították ki, rendkívül egyszerűen összeállítható, továbbá mérete tökéletesen alkalmas játékhoz, színezéshez vagy kerti piknikhez. Vásárolja meg gyermekeinek ezt a nagyszerű asztalkát, amelyet garantáltan minden nap praktikusan ki fognak tudni használni!

 

 
 
Kód:  HRAa7866
Termékszám:  641938432589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10