Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Star Shower Motion távirányítóval

3,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Star Shower Motion távirányítóval



A karácsony közeledtével sokan elkezdik feldíszíteni a házat - elektromos fényfüzérrel, -csillagokkal és -gyertyákkal. Mit szól ahhoz, ha idén valami újjal rukkolna elő, hogy az ünnepi díszítés különleges és egyedi legyen? Ha valami újdonságra vágyik, akkor a Star Shower dekoráció éppen önnek való! Ez a sok fény nem csak egy rakás, áramfaló, világító lámpából tör elő, amelyek kuszán lógnak a ház különböző részein. Ez mindössze egyetlen, árammal működtetett lámpa, amelyet elhelyezhet a kertjében, és a ház falára irányítva több ezer színes csillag borítja be otthonát, felejthetetlen mesebeli légkört teremtve az ünnepek alatt.


Lampa Star Shower Motion

A Star Shower Motion lámpa legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló 3D-s hatás
  • Egyszerű kezelés - csak áramforrásra van szükség
  • Alacsony energia fogyasztás jellemzi
  • Több mint 6000 fénypontot szór szét
  • A fénymintázatok kiválaszthatók
  • Mozgási mód
  • Beépített fényérzékelő
  • A csomag tartalmaz egy távirányítót és egy extra hosszú állványt a földbe helyezéshez

Költséghatékony és dekoratív világítás

A Star Shower lámpát nem feltétlenül kell csak karácsonyra használni. Biztosan nagy sikert arat minden más ünnepi alkalommal, kerti partin, otthoni és szabadtéri programok esetén. A gyermekek körében kétségtelenül nagy sikert arat, hiszen nagyon szeretik a színes, éjszakai világítást a szobájukban. Ezzel az egyedülálló fényrendszerrel nemcsak időt, hanem pénzt is spórol. A hagyományos, dekoratív világításhoz képest az elhasznált energia csupán 1% -át fogyasztja! Ezenkívül, a lámpa stabil műanyagból készült, így ellenáll az esőnek, a hónak vagy a szélnek -
-30 ° C-ig fagyálló!

Lampa Star Shower Motion


Állítható rekesz és fényérzékelő

A modell új tulajdonsága a rekeszérték beállítása. A gomb megnyomásával a készülék belsejében lévő nyílás elmozdul, és több ezer különböző mintázat fog megjelenni. Válassza ki a legjobban tetszőt, majd egy gombnyomással véglegesítse. Ha az új mintát megunta, akkor választhat egy másikat. Bizonyosan értékelni fogja a fényérzékelőt, mely segítségével a készülék este bekapcsolja a lámpát, és hajnalban pedig kikapcsolja. A készlet tartalmaz egy távirányítót is a kényelmes működés érdekében.


Paraméterek

Világítás

Fényforrás Integrált LED

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa Asztali
Rendeltetés Kültéri, Beltéri

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED

Tápellátás

Tápellátás Hálózati

Típus és rendeltetés

Dekoráció típusa Projektor

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 2 ×

Szín

Szín Kék

A fény színe

Fény színe Sokszínű
Kód:  SSM004a
Termékszám:  M10545

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15