Oldal frissítése

CONNECT CI-551 SPEED

4,8 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT CI-551 SPEED

Externí box CONNECT IT CI-551 SPEED

Kam s pevným diskem?

A külső merevelemez ház praktikus tartozék minden felhasználó számára. Belehelyezheti 2.5" SATA külső merevlemezét, és másodlagos tárhelyként használva elhelyezheti rajta kedvenc filmjeit, zenéit, képeit. 

Gyors és egyszerű

A lemez bármilyen USB 3.0 számítógéphez csatlakozik, így rendkívül gyorsan másol, de természetesen régebbi USB változatokkal is működik. Amikor a külső merevelemez megtelt, és egy másikat csatlakoztatna, csak cserélje ki a lemezt, és már folytatódhat is a másolás!

Externí box CONNECT IT CI-551 SPEED v provozu
Příslušenství v balení

Minőségi design

Az almínium háznak köszönhetően rendkívül egyszerű a túlmelegedéstől nem kell aggódnia. Az elegáns fekete külsőn egy kék dióda jelzi a lemez működését. A csomag tartalmaz egy kábelt, egy csavarhúzót, két csavart, és egy szivacsot. 

Tulajdonságok

  • Bemeneti csatlakozók: microUSB 3.0
  • Kompatibilitás: 1 x SATA 2.5 "HDD / SSD
  • Méretek: 132,5 x 78 x 12,5 mm
  • Tömeg: 77 g
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Alumínium
  • Támogatott operációs rendszerek: Windows XP vagy újabb, Windows Server 2003/2008/2012 (32 és 64 bites verzió), Mac OS X 10.x és újabb, Linux kernel 2.6 vagy újabb
Kód:  JD840d
Termékszám:  CI-551
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10