Oldal frissítése

CONNECT IT Battle RNBW

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

CONNECT IT Battle RNBW

 Nagyszerű gamer kiegészítők stílusos design-nal és számos olyan tulajdonsággal, amit garantáltan értékelni fog a játék során, mindez rendkívül kedvező áron! A szett tartalmaz egy kényelmes headset-et, a legvadabb játékokhoz is alkalmas, instant gamer parancsokkal ellátott billentyűzetet és egy hat megbízható gombbal kialakított gamer egeret. Minden kiegészítőnek megvan a saját maga stílusos háttérvilágítása, amely kiválóan harmonizál a modern gamer számítógépek stílusával.

Legfontosabb jellemzők

  • Költséghatékony billentyűzet, egér és fejhallgató szett a Battle RNBW kollekcióból
  • 19 anti-szellemkép gamer billentyű
  • 6 gombbal ellátott egér és öt millió kattintás élettartamú kapcsoló
  • Gyors és pontos lövést biztosít
  • Kényelmes játékot biztosít a fülhallgatóval
  • Gyenge fényviszonyok között is használhatja (LED háttérvilágítás)

A Szivárvány Tündér kinézet könyörtelen Bestiát rejt

Az első pillantásra leginkább szembetűnő tulajdonság a billentyűzetben a menő neon háttérvilágítása. Három különböző módot és 3 intenzitást állíthat be rajta. Vitathatatlan előnye, hogy világítása teljesen egyezik a szivárvány színeivel, a tökéletesen megvilágított billentyűkkel még az abszolút sötétségben is legyőzheti ellenfeleit. A billentyűzet 19 anti-szellemkép funkcióval ellátott gombot tartalmaz, melynek szuper gyors és pontos reakciója biztosítja, hogy a készülék soha nem hagyja cserben. A használata által garantált kényelmet és komfortot szinte minden játékos értékeli majd, különösen, amikor a döntő csatát vívják.

Szuper funkciókkal rendelkező egér

Az egér megvilágítása számos színt vonultat fel, amitől az eredeti, hátulról megvilágított "lélegző" kialakításnak köszönhetően úgy tűnhet, hogy ez az optikai gamer egér szó szerint lebeg. Tehát a gamer körökben ismert mondás, miszerint "Nem minden nap ragyogó" már régóta nem érvényes! Azért, hogy tökéletesen támaszkodhasson az egér funkcionalitására a játék során,  6 gombbal látta el azt a Huan tervezője. 5.000.000 kattintásos tesztelésnek vetették alá, ami minden bizonnyal elég egy 10 éves játék idejére. A felbontása állítható 1000-3200 dpi között, így taktikát is változtathat a harc alatt.

Akár többórás használat után sem kényelmetlen

A gamer headsetnek szigorú követelményeknek kell megfelelnie a mai játékosok használatában, ami ennél a modellnél tökéletesen megvalósult. 20 Hz és 20 kHz érték közötti kristálytiszta frekvenciaátvitelű hangot produkál. Nagy-fülkagylóval, valamint kellemes, lágy, párnázott fejpánttal teremt tökéletes kényelmet, amelynek köszönhetően a fejhallgató nem érződik tehernek, még több órás játék után sem. Természetesen érzékeny mikrofonnal is rendelkezik - hiszen milyen más módon tárgyalhatna a csapattagokkal hogy minden küldetést megnyerjen? Az egyik nagy előnye a zajcsökkentése, amely az eddigieknél sokkal nyugodtabb, koncentrációt biztosító légkört nyújt.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,1 cm
Magasság 4 cm
Mélység 11,8 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Elrendezés

Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 46 cm (460 mm)
Magasság 3 cm (30 mm)

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD760m1
Termékszám:  CI-1130_CI-1128_CI-1129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20