Oldal frissítése

Cry Babies Magic Tears: The Big Game - Nintendo Switch

14 890 Ft

Cry Babies Magic Tears: The Big Game - Nintendo Switch

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch - Babák akcióban

A The Big Game egy barátságos és szórakoztató kaland, amely tökéletes a apróbb játékosok számára. Csatlakozz Lady, Coney, Dreamy és barátaik karaktereihez egy teljesen új kalandban, és vegyél részt egy izgalmas, több szakaszból álló versenyen a legendás Arany Cumiért. A játékosok 15 népszerű Cry Babies karakterrel találkozhatnak és játszhatnak, és felfedezhetik az ismerős helyszíneket a Baby Bottle Valley-től a Fantasy Mountain-ig, a Tutti Frutti Bay-ig, a Icy World-ig és egy új bolygóig, a Planet Tear-ig. Ez a kaland tele van szórakozással és kihívásokkal a legkisebb játékosok számára.

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch

Játsszatok együtt és győzzétek le a mini-játékokat

Vegyél részt számos szórakoztató tevékenységben, amelyek segítik a továbblépést, beleértve a bújócskát, labirintusokat, rejtvényeket, táncot, fotózást és úszást is. A Cry Babies imádja a barátait, ezért használj bátran egy második kontrollert, és így két játékos együtt dolgozhat, hogy kétszeres szórakozást nyújtson. Gyűjts rózsaszín csillagokat, és költsd őket kedvenc karaktereid új ruháira.

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch - Mint a sorozatban

A történet minden jelenete animált és hangja van, akárcsak a tévésorozatban, így a játékosok úgy érezhetik, hogy vadonatúj interaktív epizódokban vesznek részt. Minden egyes győzelem egy új világba repíti őket kedvenc animációs sorozatukból. Útközben ismerős helyszíneket fedeznek fel, mint a Cumisüvegek völgye, Fantázia-hegy, Tutti Frutti-öböl, Egy jégvilág és végül egy új bolygó, a könnyek bolygója. Kalandjaik során a játékosok számos tevékenységet végezhetnek, például elbújhatnak, táncolhatnak, beöltözhetnek, labirintusokat fedezhetnek fel és rejtvényeket oldhatnak meg. Ráadásul még egy frissítő fürdőt is vehetnek.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek
Játékmechanika Pihentető

Multiplayer

Multiplayer Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1299
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264378821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20