Oldal frissítése

Crumpler Shuttle Delight Briefcase 13

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Shuttle Delight Briefcase 13

Magával viszi tabletjét és notebookját is munkahelyére? Ez az elegáns business aktatáska tartalmaz egy bélelt rekeszt notebookjának, ezen kívül három külső rekeszt tabletek, vagy A5 formátumú dokumentumok tárolására. A praktikus fogantyú segítségével kényelmesen hordozható. Az aktatáska könnyű, de mégis ellenálló anyagból készült.

 

Kiemelt tulajdonságok

  • párnázott fő tároló rekesz: 36 x 24 x 3 cm
  • 3 oldalzseb, leginkább tablet tárolására alkalmas
  • elegáns, szürke szín
  • praktikus fogantyú
  • cipzárral záródik
  • könnyű, súlya 235 g

Méretek

Az aktatáskák méretei 36 x 25 x 3,5 cm. A párnázott rekeszbe 13"-os vagy 12"-os notebookot helyezhet. A külső zsebekbe kényelmesen tárolhat egy 6"/7"/8"-os tabletet vagy telefont.

Felhasznált anyagok

A külső borítás 600D poliészterből készült, az alávarrás pedig 210T Ripstop anyagból - mindkettő vízálló. Notebookja nem szenved kárt rossz időjárás esetén sem. A 600D poliészter 100%-ban poliészter szálakból készült, mely védelmet nyújt a karcolásokkal és a zúzódásokkal szemben.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 3,5 cm
Szélesség 36 cm
Magasság 25 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 13 "
Kód:  GR599m54
Termékszám:  SDB13-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05