Oldal frissítése

Crumpler Roady Slim laptop táska M, fekete

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Roady Slim laptop táska M, fekete

A rendkívül praktikus Crumpler táskában 13"-os laptopja mellett a mindennapokhoz szükséges holmik is elférnek, belső hálós zsebe ideális az egérnek vagy kábeleknek. Hordhatja kézben, vállára véve vagy vállán átvetve a vízálló anyagból készült táskát.13"-os képernyőjű notebook számára készült, valamint több kiegészítővel is el van látva, mint például az A4-es dokumentumtartó. A zárható cipzár a táska tetején minden bizonnyal el fogja nyerni tetszését, akárcsak a táska vízálló Chicken Tex Supreme anyaga is. Az oldalán fényvisszaverő csíkok csíkok találhatók a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében.

A kibélelt laptop táskát felszerelték egy zárral is. A kényelmes és állítható vállpántnak köszönhetően bárki kedvére állíthatja hosszúságát, a tetején található fogantyúval pedig rendkívül egyszerűen hordozható kézben is.

A Crumpler termékeket az eredeti design és a csúcsminőségű kivitelezés jellemzi. Minden termék kézzel készült és az egész készítési folyamat során nagy igénybevételű tesztelésnek lett kitéve. A tervezők csapata folyamatosan új találmányokkal és fejlesztésekkel készülnek a legapróbb részletekig tökéletesítve a terméket, annak érdekében, hogy az a lehető legkényelmesebb és célratörőbb kialakítással rendelkezzen.

Méretek:

külső mérete 42 × 27,5 × 10 cm

belső mérete (laptop) 39 x 25,5 x 8 cm

Súly:

425 g

 

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 10 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 27,5 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR598g4m
Termékszám:  PRYSL-M-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15