Oldal frissítése

Crumpler Proper Roady Leather Messenger M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Proper Roady Leather Messenger M

A praktikus kialakítású Crumpler luxus női táskát szinte minden laptop-tulajdonos nő értékelni fogja. Por, piszok és az eső nem jut el a belsejébe, mert cipzárral záródik. Találsz benne helyet tokkal együtt a 13"-os laptopodnak, de elkülönített rész van benne a legkülönbözőbb A4 formátumú dokumentumoknak és a mindennapi használati tárgyaknak. A bélelt belső zseb a laptop számára el van látva a kiesés elleni biztosítékkal. Állítható vállpánttal és dupla fogantyúval felszerelve szállítjuk, ami hordás közben garantálja a kényelmet. Puha bézs műbőrből  és fekete vízálló Chicken Tex Supreme nylonból készült. A táska mérete 42 × 31 × 8,5 cm, a laptop rekeszének mérete pedig 32,5 × 25,5 × 4 cm.

Legfontosabb jellemzői

  • Praktikus laptoptáska
  • Beleértve a 13" méretű laptopra való tokot
  • Külön rekeszek a dokumentumok és egyéb dolgok számára
  • Cipzárral záródó táska
  • A laptop zsebe biztosítékkal van ellátva
  • Beleértve az állítható vállpántot és a dupla fogantyút
  • Puha velúr bőrből és vízálló Chicken Tex Supreme ™ nylonból készült
  • A táska mérete 40,5 × 42 × 12 cm
  • A laptop rekeszének mérete 30 × 35 × 4 cm
  • Színe bézs, fekete

Fő alapanyag: Chicken Tex Supreme

A Crumpler táskák gyártásához felhasznált fő alapanyag a rendelésre szőtt 1000D nylon szövet. A "D" elnevezés a szálak tömegét adja meg grammban 9000 m szövetre. Tehát 9 km rost tömege lesz 1 g. A szövet tömegének és sűrűségének ez a kombinációja adja a legjobb eredményt. Ugyanakkor, a levegővel kialakított nylon rost biztosítja a szilárd és durva szerkezetet, amelynek köszönhetően az anyag jobban ellenáll a kopásnak, mint a széles körben használt poliészter. 

 
 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 12 cm
Szélesség 40,5 cm
Magasság 42 cm

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Bézs, Fekete
Kód:  GR598g4g1
Termékszám:  PRYLM-M-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05