Oldal frissítése

Crumpler Proper Roady Leather Laptop L - velúr/fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Proper Roady Leather Laptop L - velúr/fekete

Praktikus táska  luxuskivitelben, mindennapi használatra tervezve. A táska valódi bőrből és nejlon Chicken Tex Supreme ™ extra-béléssel készült. Elfér benne egy 15,6  hüvelykes laptop a kiegészítőkkel / tartozékokkal, A4-es méretű dokumentumok, továbbá a mindennapi használat tárgyai. Rengeteg hely van ahhoz, hogy Ön minden fontos dolgot magával vihessen, bárhová is megy. Ugyanakkor a táska könnyű és  kényelmes vinni.  

Legfontosabb jellemzők

  • notebook,  akár 15,6 hüvelykes méretig is
  • luxus design
  • valódi bőr
  • biztosíték arra, hogy a laptop ne essen ki
  • méretek: 50 x 32 x 15 cm
  • tömeg: 1123 kg
     

Rengeteg hely áll rendelkezésre

A táska fő részében több tépőzáras zsebet találni, és van hely terjedelmes rakomány számára is. Az elülső lebeny csatokkal zárható. Belül a notebook / laptop számára készült rész párnázott, és fel van szerelve egy biztosítékkal, hogy a számítógép ne eshessen ki. Az első és a hátsó panelen is könnyen megközelíthető, cipzáras  zsebek találhatóak. A könnyen állítható vállpánt levehető párnázással és egy hordozófül  a hátsó részen garantálja az abszolút kényelmes táska-viselést.

Tartós anyagból készült

A Chicken Tex Supreme ™ egy megrendelésre készített nejlon szövet. Ennek a textíliának a hátoldalán PU (poliuretán) támogatást használnak,  az elején pedig  teflon-bevonatot. Ezekkel a bevonatokkal az anyag még jobban teljesít.  Minden Crumpler szövet olyan bevonattal van ellátva, és úgy van kidolgozva, hogy  kiváló vízállóságot biztosítson a termék még intenzív használat után is. Ez a bevonat  kiváló védelmet nyújt a porral és piszokkal szemben is.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon, Bőr

Külső méretek

Mélység 15 cm
Szélesség 50 cm
Magasság 32 cm

Anyag

Anyag Nejlon, Bőr

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "
Kód:  GR599m41
Termékszám:  PRYL-L-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15