Oldal frissítése

Crumpler Proper Roady Backpack L - fekete

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Proper Roady Backpack L - fekete

A Crumpler nagyon praktikus és funkcionális hátizsákját mindennapi használatra készítették. A felső nyitású, cipzáras fő rekeszben találsz zsebet a 15,6" képátlójú laptopodnak és más lényeges dolgoknak, mint a kiegészítők, A4-es dokumentumok és a mindennapi használat során szükséges tárgyak. Biztosan értékelni fogod a zárható cipzárt. A hátizsák vízálló Chicken Tex Supreme nylonból készült, így biztonságban vannak a dolgaid. Az alján fényvisszaverő csíkokat helyeztek el, hogy éjjel is látható légy.

 

A hátizsák első oldalán egy könnyen hozzáférhető cipzáras külső zseb található. Érdemes megemlíteni a fő rekeszt, amely elegendő helyet kínál egy laptop és sok belső tépőzáras zseb számára. Az állítható, párnázott vállpántok garantálják az egyszerű és kényelmes hordozást. A hátizsák összesen három fogantyúval van felszerelve, így többféleképpen is hordozható.

Crumpler termékeket a friss, eredeti design és a nagyon jó minőségű kivitelezés jellemzi. Minden termék kézzel készült, és a teljes gyártási folyamat során több szigorú teszten esett át. A tervezők csapata folyamatosan új termékeket talál fel, és a legapróbb részletekig kidolgozza őket, hogy használatuk maximálisan kényelmes és hasznos legyen.

 

Méretek:

külső mérete 32 × 46 × 13 cm

belső mérete 30 × 44 × 11 cm

 

 

Tömeg:

663 g

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 13 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 46 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR598g5a
Termékszám:  PRYBP-L-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20