Oldal frissítése

Crumpler Proper Roady 4500 - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Proper Roady 4500 - fekete

Szeret Ön fotózni? Akkor sem hagyja pihenni a kezében lévő fényképezőgépet, amikor éppen nincs semmi fotózni való? Ha igennel válaszolt, akkor a Proper Roady 4500 fotóstáska éppen az Ön számára készült! Maximális belső méretei biztosítják, hogy ebben a táskában elférjen az Ön utazó fotós felszerelése és még néhány egyéb dolog is. Az alapértelmezés az, hogy a táskában elfér egy DSLR ház csatlakoztatott objektívekkel, 1-2 tartalék objektív, vaku, kiegészítők és egy 8 hüvelykes táblagép. A kiegészítők közé értendők a legfontosabb szűrők és persze az okmányok, továbbá a pénz, amit az első vagy a hátsó zsebekbe célszerű betenni.

Elegendő szervezett tér

Az ízléses nylex térelválasztók, amelyeket Ön igényei szerint helyezhet el tépőzárak segítségével, biztosítják, hogy a táskában Ön mindig megfelelő szervezettséget tudjon tartani. A meghosszabbított felső szegély biztosítja a szoros zárást, és megakadályozza a por bejutását. A Mmemóriakártyák, akkumulátorok, csatlakozó kábelek és egyéb kiegészítők is beleférnek az elülső és a hátsó zsebekbe, amelyek cipzárral zárhatóak, vagy egy hálós, cipzáras zsebben, ami a táska fedelének belsejében található. A 8 hüvelykes táblagép számára egy külön párnázott rekesz áll rendelkezésre.

Prémium védelem


A táska külső része kiváló minőségű 1000D Chicken Tex Supreme vízálló anyagból készült, az alja pedig gumi erősítésű, és ezektől a táska hosszú élettartamú lesz és tökéletes megjelenésű még hosszú használat után is. A külső műanyag nejlon burkolat és a belső bélés között egy hab párna található, és ez a technológia maximális védelmet biztosít. A táska fogantyúval van ellátva és egy állítható vállpánttal, amelyen van egy levehető, lágy vállrátét. A táska alján lévő fényvisszaverő csík növeli az Ön biztonságát a zűrzavaros, városi nyüzsgésben.

Tradíció, minőség, biztonság

A Crumpler céget régóta úgy tekintik, mint a hátizsákok és táskák piacvezető gyártóját. A Crumpler termékeket a friss, eredeti design és a nagyon jó minőségű kivitelezés jellemzi. Minden termékünk kézzel készített, és szigorú teszteknek vetik alá őket az egész gyártási folyamat során. A tervezők csapata folyamatosan feltalálja és kidolgozza a termékeket a legapróbb részletekig, hogy azok használata a lehető legkényelmesebb és leghasznosabb legyen.

Műszaki adatok:

Hely van benne a következők számára:
DSLR ház egy ráerősített, közepes hosszú lencse
1-2 tartalék lencs
vaku
tartozékok
8 hüvelykes táblagép

Méretek:
Kívül: 32 x 24 x 12 cm
Belül: 27 x 19 x 10 cm
Belső (tablet): 20 x 13 x 3 cm

Tömege:
545 g

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Külső méretek

Külső magasság 24 cm
Külső mélység 12 cm
Külső szélesség 32 cm
Tömeg 0,55 kg

Belső méretek

Belső magasság 19 cm
Belső szélesség 27 cm
Belső mélység 10 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Notebook- vagy tablettartó rekesz
Laptop/táblagép átmérője 7 - 9"
Kód:  GR598g8a
Termékszám:  PRY4500-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20