Oldal frissítése

Crumpler Proper Roady, 2000 - Red

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Proper Roady, 2000 - Red

Szeret fotózni? Még akkor is a kezében tartja a kamerát, amikor éppen semmit sem fotóz, és mindig felkészülten várja a fotózásra megfelelő pillanatot? Akkor a Proper Roady 2000 táskát az Ön számára találták ki! Kényelmesen tárolhatja benne a digitális zoom-mal felszerelt SLR kameráját, kompakt mérete miatt pedig a a táska használata és szállítása maximális kényelmet biztosít. A táska alkalmas tartalék lencse, töltő, memóriakártya, vagy egyéb tárgyak, például dokumentumok vagy pénz tárolására az erre a célra kialakított első vagy hátsó zsebekben, vagy használhatja a hálós cipzáras zsebet a táska fedelének belsejében.

Első osztályú védelem

A táska külseje kiváló minőségű vízálló anyagból készült az 1000D Chicken Tex Supreme anyag felhasználásával, emellett a táska alja gumi erősítéssel is rendelkezik, amely a táska hosszú élettartamáért és a tökéletes megjelenéséért felel még hosszú használat esetén is. A külső műanyag borítás és a belső bélés közötti rész hab párnázottsággal lett kialakítva, ami maximális védelmet biztosít. A táska fogantyúval és állítható vállpánttal rendelkezik, amely levehető, párnázott vállpánttal egészült ki. A táska alján található fényvisszaverő csík növeli a tulajdonos személyes biztonságát a nyüzsgő városi forgalomban.

Tradíció, minőség, biztonság

A Crumpler cég régóta a hátizsákok és táskák vezető gyártója az ágazatban. A Crumpler termékeket innovatív, eredeti design és nagyon jó minőségű kivitelezés jellemzi. Minden termékük kézzel készített és szigorú teszteknek lett alávetve az egész gyártási folyamat során. A tervezői csapat folyamatosan a legapróbb részletek kidolgozásán és fejlesztésén dolgozik, hogy a táska használata maximális kényelmet és praktikusságot biztosítson a tulajdonosának.

Műszaki adatok:

Tárolási kapacitás:
Kisméretű SLR és CSC közepes objektívvel
Csere objektívek és tartozékok

Méretek:
Kívül: 23 x 18 x 10 cm
Belül: 21 x 13 x 8 cm

Súly:
325 g

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Külső méretek

Külső magasság 18 cm
Külső mélység 10 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 0,33 kg

Belső méretek

Belső magasság 21 cm
Belső szélesség 13 cm
Belső mélység 8 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb
Kód:  GR598g7k
Termékszám:  PRY2000-002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15