Oldal frissítése

Crumpler Doozie fotós táska - sötét tengerészkék/réz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Doozie fotós táska - sötét tengerészkék/réz

Szeretnék lőni? Fáradt, de mindig van egy kamerával a kezében, és a pillanatok, amikor ez nem igazán milyen értelemben? Aztán egy táska Crumpler Doozie Photo Sling az Ön számára. Maximális belső méretei biztosítják, hogy ez a táska fér el utazó fotós felszerelésünket, majd néhány. Az alapértelmezés az, hogy táska illik SLR test, 2-3 tartalék objektív, vaku, kiegészítők és tablet méretű iPad. Akkor is csomag a legfontosabb szűrők és persze dokumentumokat, beleértve a pénzt, hogy kényelmesen illeszkedjen az első zsebben.

Rengeteg szervezett tér

Az egyértelműség és szervezet gondoskodik a finom nylexové partíciót lehet igazítani az Ön egyedi igényeinek köszönhetően tépőzárral, és amelyben a felszerelés alakult lóhere. Bővített felső szegély biztosítja a szoros zárást, és megakadályozza a por bejutása. Memóriakártyák, akkumulátorok, jumper kábelek és egyéb kisebb tárgyak is felhúzott egy zsebben az első, ami cipzáras.

Prémium védelem a fényképet fogaskerék

A tényleges külső azután készült, kiváló minőségű vízálló anyagból 1000D Chicken Tex Supreme és gumi erősített időpont, amikor a táska hosszú élettartam és a tökéletes megjelenés még hosszú használat után. Között a külső műanyag hüvely és a belső bélés egy hab párnázás, vagyis a módszer adott maximális védelmet. A táska van ellátva fogantyúval és állítható vállpánttal, amely levehető meglágyult vállrátéttel.
 

Műszaki adatok:

Space:
A váz
1-2 tartalék lencsék
villám
tartozékok
tabletta

méretek:
Kívül: 360 x 250 x 210 mm
Belül: 350 × 245 × 160 mm

súly:
590 g

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Külső mélység 21 cm
Külső szélesség 36 cm
Tömeg 0,59 kg

Belső méretek

Belső magasság 24,5 cm
Belső szélesség 35 cm
Belső mélység 16 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Notebook- vagy tablettartó rekesz
Kód:  GR599e3u
Termékszám:  DZPS-008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10