Oldal frissítése

CRUMPLER Dinky Di Sling M - Szürke

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CRUMPLER Dinky Di Sling M - Szürke

A CRUMPLER Dinky Di Sling tablet táskán első ránézésre látszik, hogy egy modern darab. Éppen ezért nagyon meglepő, hogy már sok évvel ezelőtt tette híressé a CRUMPLER céget ugyanez a táska. Szerves részét képezi a cég történelmének, és még mindig népszerű világszerte. A táska születésnapjára kapott egy kis design-frissítést, amit hasznosítani fog, s továbbra is nagyon megbízható társnak bizonyul tulajdonosa részére.

A CRUMPLER Dinky Di Sling tablet táskát igen könnyű az Ön igényeihez illeszteni - unisex design, a legfinomabb anyagok és egy sor praktikus zseb a különféle tartozékok számára. És ez még csak a kezdete az előnyök listájának . A kényelmes és állítható vállpánt biztosítja a megfelelő felhasználói kényelmet. Ez lehetővé teszi, hogy gazdája többféle módon hordja, melyek közül mindenki kiválaszthatja a magának megfelelőt.

A legfontosabb előnyök:

  • 1000D Chicken Tex Supreme Nylon
  • vízálló béléssel
  • Külső cipzáras zseb
  • Gyors nyitás és zárás
  • Számos belső zseb
  • Nagyszerű design

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
tablet táska

Méret:
M

Külső méret:
31 x 31,5 x 13 cm-es

Belső méret:
29 x 27 x 11 cm

Belső térfogat:
8,61 l

Súly:
429 g

Szín:
Szürke

Kód:  GR586p2
Termékszám:  DDS-M-004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15