Oldal frissítése

Crumpler Dinky Di Messenger M - dk. mouse grey/pumpkin orange

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Dinky Di Messenger M - dk. mouse grey/pumpkin orange

Ön  éppen egy elegáns laptop táskát keres, ami nem csak jól néz ki, de praktikus is? Ha igen, akkor a Crumpler Notebook táska áll rendelkezésére sok izgalmas, választható színösszeállítással. A belső tároló rész három belső zsebet és egy  első cipzáras zsebet tartalmaz a kisebb tárgyak tárolására. A táska fedelét 2 tépőzáras pánttal és 2 csattal lehet lezárni. A masszív csattal Ön könnyen módosíthatja a széles és tömör hevedert, amin van egy levehető vállpárna, a saját igényei szerint, vagy a hátára is rögzítheti egy stabilizátorral. A táska anyaga rendkívül tartós Chicken Tex Supreme nejlon vízálló Rip-stop béléssel. A táskában könnyedén elfér a 15,6 hüvelyk méretű laptopja és a  mindennapos  használati tárgyai is.

Legfontosabb jellemzők

  • több-színű design, hogy mindenki tudjon választani
  • 3 belső zseb
  • az első cipzáras zseb kisebb tárgyak tárolására
  • hordható a vállakon és a háton is
  • rendkívül tartós nejlon készült
  • vízálló

Méretek:
47 × 27 × 18 cm

Amikor a minőség az eredetiséggel párosul

A  Crumpler márkát 1995-ben hozták létre Melbourne-ben, Ausztráliában. A gyártó elsősorban a felhasznált anyagok minőségére fókuszál, a nagyszerű 1000D Chicken Tex Supreme-et használja, amely szemben az általánosan használt poliészterrel,  felülmúlja annak erejét, a kis tömegét és  vízállóságát. Egy másik fontos szempont a márka számára az eredeti és modern design, amely a saját design stúdióból származik. Egyedi termékek hangsúlyozzák a  formák és színek gondos kombinációját.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 47 cm
Magasság 27 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Narancssárga, Szürke
Kód:  GR599m31
Termékszám:  DDM-M-013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20