Oldal frissítése

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger

Egy elegáns laptop táskát keres, ami nem csak jól néz ki, de praktikus is? A Crumpler notebooktáskánál rendelkezésére áll sok izgalmas szín, ahonnan kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. A belső tároló terület magában foglal több zsebek tépőzárral. Az első egy könnyen hozzáférhető cipzáras zseb. Részét képezi továbbá egy válaszfal amely elkülöníti a gépet a tablettől vagy egyéb személyes dolgoktól.  A táska fedelét 2 tépőzáras pánt és 2 csat zárja le.

A csattal a pánt méretét könnyen módosíthatja, Az egyszerűen, tépőzárral zárható táska vízálló anyagból készült a megfelelő védelem érdekében. Az állítható és párnázott vállpánt Quick Flip csattal rendelkezik, továbbá egy harmadik különálló pántnak köszönhetően a táska mindig a helyén marad utazás közben. A táska anyaga rendkívül tartós nylon Chicken Tex Supreme vízálló rip-stop borítást. A táskában könnyen elfér egy 15,6 "- 17" méretű notebook és a tartozékok, A4-es dokumentumok és tárgyak a mindennapi használat során.

Legfontosabb jellemzők

  • Hatalmas színválaszték
  • notebook 15,6 "- 17"
  • több belső zseb
  •  10 "tablet zseb
  •  felvehető a vállra és a hátra
  • rendkívül tartós anyagból készült
  • vízálló

méretek:
47 × 30 × 15 cm

Amikor a minőség és az eredetiség  ötvöződik

A Crumpler márka 1995-ben alakult, Melbourneben, Ausztráliában. A gyártó elsősorban a felhasznált anyagok minőségét tartja szem előtt, ami a nagyszerű 1000D Chicken Tex Supreme, amely szemben az általánosan használt poliészterekkel szemben kiemelkedik erejével, a kis tömegével és a víz ellenállási képességével. Egy másik fontos szempont a márka eredeti és modern tervezése, amely a saját tervezési stúdióból származik. Az egyedülálló termékek az alakok és színek gondos kombinációját hangsúlyozzák.

 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 15 cm
Szélesség 47 cm
Magasság 30 cm

Max. méret

Laptop képátló 17 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR599m21
Termékszám:  DDLM-L-007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10