Oldal frissítése

Crumpler Base Layer Lens Case S fekete tok

5 2 értékelés

Crumpler Base Layer Lens Case S fekete tok

Kiváló választás a kisebb lencséjű fényképezőgépek biztonságos szállítására utazás közben! A kiváló minőségű neoprén és Chicken Tex Supreme nejlon robusztus külső védelmet biztosít, amíg a belső puha tér a Nylex-ből készült. A kifinomult design a stílusos megjelenésen kívül rengeteg praktikus tulajdonsággal is rendelkezik. Ilyen a levehető vállpánt, a textil övcsat, vagy az alumínium karabiner, amelynek segítségével a tokot a hátizsákhoz lehet erősíteni. Ezen kívül a fő részbe, és az ügyes, zárható alsó részbe kényelmesen elférnek további nélkülözhetetlen apróságai, mint például a lencsevédő kupak, a filter, vagy a memóriakártya.

Biztosítson lencséinek minőségi védelmet - sokáig fogja bírni 

  • Tökéletes védelem a kisebb lencsék számára (18-55 mm)
  • A külső szilárd réteg Neoprén és Chicken Tex Supreme nejlonból készült
  • Víz- és portaszító felületű
  • Levehető vállpánt, a textil tépőzáras csat biztosítja az övre való kapcsolását
  • Alumínium karabiner lehetővé teszi további tartozékok csatolását, a tokot lehetséges a karabiner segítségével a hátizsákhoz kapcsolni
  • A cipzárak belső védőrétege védi a lencsét a karcolásokkal szemben
  • Praktikus alsó tárhely egyéb tartozékok tárolására
  • Cserélhető ütközőpárna

Kiváló minőségű kivitelezés

A Crumpler 8 független minőségellenőrökkel tesztelteti termékeit, akik éberen felügyelik az egész gyártási folyamatot. Feladatuk, hogy biztosítsák, hogy minden egyes termék tökéletes legyen. A tokok minőségét minden gyártási fázisban ellenőrzik. Minden termék több gyártási fokozaton halad keresztül, minden egyes fokozat után független minőségellenőrök ellenőrzik a korábbi gyártási lépések minőségét, még mielőtt saját gyártási folyamatához fogna. Minden egyes tokot újból leellenőriznek még a csomagolás előtt.

Chicken Tex Supreme™

Ez egy nagyon tartós anyag, amelyet a Crumpler vállalat megrendelésére gyártanak. A tok egyik fő alkotóanyaga. A nagyon erős szövetnek és a sűrű varrásnak köszönhető az anyag hihetetlen ellenállósága és minősége. Ezen felül a Chicken Tex Supreme™ számos vizsgálaton is átesett, mely biztosítja, hogy a fonal tömege és a szövés sűrűsége a legjobb eredményeket garantálja.

További információk

Belső méretek (cm):
8,0 × 6,0 × 8,0

Űrtartalom (l):
0,38

Súlya (g):
88

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 8,5 cm
Szélesség 9,5 cm
Magasság 10 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR595h4l8
Termékszám:  BLLC-S-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15