Oldal frissítése

Crucial SO-DIMM 8GB DDR3L 1866MHz CL13 - Apple/Mac

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial SO-DIMM 8GB DDR3L 1866MHz CL13 - Apple/Mac

A Crucial márka arról híres, hogy a minőségi memóriamodulok gyártására szakosodott. Nem kell tehát csodálkozni, hogy ennek köszönhetően a rendszermemóriái az Apple általi tanásítvánnyal rendelkeznek, ezáltal tökéletesen funkcionálnak a harapott almás logót viselő számítógépekben.

Kompatibilis az Apple számítógépeivel, de kiválóan működik a klasszikus laptopokban is

A rendszermemória nagyobb kapacitása kéz a kézben jár az operációs rendszer válaszidejével, illetve a sokkal jobb felhasználói élménnyel. A behelyezése abszolút nem komplikált, ráadásul minden egyes készülékhez különálló részletes használati utasítás is megtalálható. Ennek köszönhetően a befektetett pénzedért egy jó adag rendszermemória-löketet kap majd a számítógéped. Ez a 2x 4 GB SO-DIMM DDR3 memóriamodul a maga 1866 MHz-es sebességével és a CL13 időzítésével úgy felpörgeti a konfigurációd, hogy még az állad is leesik.

 

Paraméterek

Használat & típus

Kivitelezés SO-DIMM
Kód:  CR109r1
Termékszám:  CT2C4G3S186DJM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05