Oldal frissítése

Crucial SO-DIMM 8 GB KIT DDR3 1866MHz CL10 Ballistix Sport

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial SO-DIMM 8 GB KIT DDR3 1866MHz CL10 Ballistix Sport

Memória sebessége, mint a golyóé? Ballistix!

Ez a rendkívül hatékony Ballistix sorozat, mind a lelkes játékosok, mind a hétköznapi felhasználók számára készült. A Ballistix modulok hihetetlen sebességet, stabil teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást kínálnak. Teljes potenciáljuk használatához nincs szükség bonyolult telepítésre vagy BIOS beállításra. Minőségi tervezéssel, tökéletes időzítéssel, nagyobb sebességgel és maximális kompatibilitással büszkélkedhet.

Fokozott rendszer teljesítmény

Ezek a Crucial Ballistix Sport memóriamodulok notebookokhoz és SO-DIMM-nyílású eszközökhöz vannak tervezve. Értékelni fogja a kedvező ár-teljesítmény arányt. Támogatják az XMP profilt, amely lehetővé teszi az egyszerű időzítést.

Mind a két 4 GB-os ( összesen 8 GB ) 240-pólusú modul 1866 MHz-en működik. Elérik a CL10-es időzítést, a sávszélesség (PC3) 14 900 MB / s. A feszültség 1,35 V-ra van kialakítva, így megtakarítja a notebook akkumulátorának élettartamát, így a saját játékait egy kicsit hosszabb ideig élvezheti.

Kiváló minőségű, prémium kialakítás

Egy pillantással megállapítható, hogy ezek a modulok kivételesek. Az exkluzív bordázott kialakítás passzív hűtést biztosít a modul számára. A modulok kompatibilitását a gyártó honlapján tekintheti meg. A Crucial garantálja a 100% -os kompatibilitást az adott termékekkel. Minden modul szigorú minőségellenőrzésen esik át.

Figyelem: a DDR3 nem kompatibilis a DDR2-vel vagy a DDR-el.
 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Laptopokhoz
Kivitelezés SO-DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 866 MHz
Időzítés CL10

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők XMP
Kód:  CR110d4
Termékszám:  BLS2C4G3N18AES4CEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20