Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Crucial SO-DIMM 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Single Ranked x8

4,9 149 értékelés
Szuper ár
7 890 Ft

Crucial SO-DIMM 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Single Ranked x8

Modern alkatrészeket keres a notebookjához? A Crucial cégtől származó memóriákból ajánlunk Önnek termékeket, amely mindig a legmagasabb kidolgozási szinten lévő termékekkel büszkélkedik. Ez a gyors és nagy teljesítményű memória képes számos alkalmazás és program kezelésére. A felhasználók minden bizonnyal örömmel fogadják, hogy a teljes potenciál kihasználása nem igényel bonyolult BIOS beállításokat vagy telepítéseket a megfelelő működéshez. Ezek a memóriamodulok, amelyek tökéletes időzítést, maximális kompatibilitást, kiváló minőségű teljesítményt és nagyobb sebességet biztosítanak, különösen a számítógépes játékokat kedvelők számára ajánlottak, de az általános felhasználók is értékelni fogják. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendszermemória notebookokhoz
  • Gyors adatátviteli sebesség a DDR4 technológiával
  • A memóriának egy címezhető területe van (Single Rank)
  • Optimalizálva az új generációs processzorok és platformok számára
  • Energiafogyasztás csökkentése akár 40%-kal
  • A sávszélesség növelése akár 32%-kal

Gyors kommunikáció a PCI buszokkal

A DDR3 közvetlen utódja itt van, és kielégíti a legigényesebb felhasználókat is! A legfrissebb PC-k alaplapjához tervezett DDR4-es memória . Minden előnye a fejlett gyártási technológiának köszönhető. A DDR4 memória architektúrája lehetővé teszi a könnyebb kommunikációt a PCI buszokkal, valamint több érintkezővel rendelkezik. Többek között a zárat eltolták, ami megakadályozza az összetévesztést és a hibás telepítést egy inkompatibilis alaplapon. A memória 2400MHz-hez van hitelesítve (a PC4-19200-nak megfelelő), és támogatja a CL17-es időzítést, amelyhez csak 1,2 V feszültség szükségeltetik. Ez alacsonyabb energiaigényt és kisebb hősugárzást jelent. A csomagban 8 GB teljes kapacitású modul található.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Laptopokhoz
Kivitelezés SO-DIMM
Memória modul PC4-19200

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db
Modulok a csomagolásban 1x8GB

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL17
Időzítés 17-17-17
Áteresztőképesség 19 200 MB/s

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Unbuffered
Világítás színe Megvilágítás nélkül
RGB vezérlés Nem támogatja
Kód:  CR112c2
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  CT8G4SFS824A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05