Oldal frissítése

Crucial 4 GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 4 GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Maximális teljesítmény? Ballistix Tactical!

 

A Ballistix Tactical sorozat nagy teljesítményű memóriamoduljai a vérbeli és lelkes játékosoknak készültek és minden tekintetben teljesen kompromisszummentesek.
Ezeket a megbízható, alacsony profilú memóriamodulokat úgy tervezték, hogy megbírkózzanak az extra nagy sebességgel, biztosítsák a stabilitást bármely körülmények között, és ez által kitűnő kiegészítói legyenek akármelyik nagy teljesítményű rendszernek.
A teljes kihasználtsághoz nincs szükség semmilyen komplikált telepítésre vagy bonyolult BIOS beállításra. Egyesíti a tökélétes időzítést, a hibátlan a gyári teljesítményt, kitűnő sebességgel és maximális kompatibilitással rendelkezik.

A megfelelő időzítés alap

 

A Crucial Ballistix Tacticalt a legerősebb gamer számítógépek számára tervezték. Mivel alacsony profillal rendelkezik, ezért elfér a kisebb számítógépben is, vagy ha nagyobb a videokártyád. Hála az XMP profilnak, a maximumot hozhatod ki a memóriából!
A Crucial a 4GB kapacitásával nagyobb teljesítményt biztosít számítógépednek. Minden 240 pin modul 1600 MHz-es frekvencián működik. Az időzítése valóban kiváló CL8-8-8-24, sávszélessége DDR3 (PC3), 12.800 MB/sec. A névleges üzemi feszültség 1,5 V.

Soha nem látott minőség és design

 

Első ránézésre megmondod, hogy ez a rendszermemória valóban kivételes. Exkluzív designt kapott, amely feltűnően emlékeztet a borotvára, saját passzív hűtést is tartalmaz, így hatékonyan biztosítja a hőelvezetést. Ezek a memóriamodulok dekorációs jelleggel is bírnak az olyan számítógépben, ahol a ház átlátszó oldalán helyezhetők el.
Közvetlenül a gyártó honlapján ellenőrizheted, hogy a memória megfelelő-e a Te rendszeredhez. A Crucial 100% -os kompatibilitást biztosít az itt feltüntetett termékekkel. Minden modult szigorú sebesség- és minőségellenőrzésnek vetnek alá.
Figyelem: DDR3 formátum visszafelé nem  kompatibilis a régebbi DDR2 vagy DDR-rel.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL8

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, Unbuffered
Kód:  CR515b1
Termékszám:  BLT4G3D1608DT1TX0CEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10