Oldal frissítése

Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial négy gigabájt DDR3 1600MHz CL11 ECC nem pufferelt kétfeszültségű Single ranked

A csúcskategóriás 4 GB-os memória 1600 MHz-es frekvenciával és CL 11-es időzítéssel megadja a kívánt sebességet a számítógépednek. Minden számítógéphasználó tudja, hogy a minőségi RAM az alapja a rutinfeladatok és a mindennapos PC-használat során tapasztalt gyorsaságnak. A csökkentett feszültségű moduloknak köszöhetően kisebb memóriahasználattal ugyanazt a sebességet érheted el - amivel idő és pénzt takaríthatsz meg.

Ez a memória teljes mértékben támogatja az ECC technológiát, amely valós időben ellenőrzi a tárolt adatok integritását, és kijavítja az esetleges hibákat. Néhány memória vezérlő képes a nagyobb volumenű hibákat is kijavítani az ECC-vel együttműködve.

A gyártó honlapján könnyen utánanézhetsz, hogy a memória kompatibilis-e a rendszereddel. A Crucial garantálja a 100% -os kompatibilitást a felsorolt termékekkel. Minden modul  szigorú minőség- és sebességellenőrzésen esik át. 

 
Kód:  CR901b5
Termékszám:  CT51272BD160BJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10