Oldal frissítése

Crucial MX300 2TB

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Crucial MX300 2TB

Évekre szólóan növelje rendszere sebességét, állóképességét és hatékonyságát a Crucial MX300 SSD -vel. Másodpercek alatt olvassa be az adatokat és a legnagyobb teljesítmény igényű alkalmazásokon is csak száguldjon végig a 2TB SSA-val. Ha egy gyors és nagy kapacitású meghajtót keres, válassza ezt a csodálatos tulajdonságokkal rendelkező meghajtót. Hozza ki a legtöbbet a számítógépéből szinte minden teljesítményt befolyásoló összetevő használatával.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD kiegyensúlyozott és vonzó paraméterekkel (kapacitás 2 TB)
  • Nagy sebességű írás / olvasás, szekvenciális és véletlen műveletekkel
  • Natív Write Acceleration a gyorsabb működés állandó terhelésnél
  • Akár 90% -kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos meghajtók esetében
  • Hardveres titkosítás (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)
  • Hirtelen áramkimaradás és a túlzott melegedés elleni védelem
  • Acronis True Image HDA klónozó szoftver

Azonnali rendszerteljesítmény javulás

A Crucial MX300 eléri az olvasánál az 530 MB/perc, írásnál az 510 MB/perc sebességet minden file típus esetében, így alapvetően folyamatosan, majdnem szünet nélkül tud adatot beolvasni. csökkentve a betöltési időt és könnyedén felgyorsítva a kívánt applikációk használatához szükséges rendelkezésre állást. Ezen felül, a mi Dynamic Write Acceleration technológiánk  biztosítja a megbízható és gyors módszert az adatok írására, így a teljesítmény nem csökken még a folyamatos használat során és a meghajtó teljes élettartama alatt sem.

Egyéb termék előnyök

 A figyelemreméltó mennyiségű,  összesen ennyi bájt, az az 400TB írásra használható tárhely kapacitással rendelkezik, a Crucial MX300 a Micron 3D NAND -dal együtt lett tervezve, hogy évekig biztosítsa a nagy sebességű működést. A 3D NAND nagyobbb NAND cellákat használ, hogy növelje a teljesítményt és az élettartamot. Az Extreme Energy Efficiency ( A Kivételesen Hatékony Energiamegtakaítás) technológiával a Crucial MX300-on belül csökkenti az aktív energia felhasználást, amelyet a meghajtó felhasznál a működéséhez. A Crucial MX300 meghosszabbítja a laptop akkumulátorok élettartamát a 0.075W energia felhasználással, összehasonlítva a szokásosan használt merevlemezzel, ahol 6.8 W az energiafelhasználás.. A meghajtót adaptív hővédelem technológiával is védik, amely dinamikusan végzi a beállításokat a meghajtóhasználat függvényében. Ez így több, mint 90%-al hatékonyabb, mint az általánosan használt merevlemeznél.

Cégeknek kiváló

A Crucial MX300 megfelelő a vállalati szférában való használatra is a teljes körűen alkalmazható védelmi funkcióknak köszönhetően. Védje meg az érzékeny adatait a hackerektől és a tolvajoktól a 256 bites AES hardver alapú  titkosítással, ami szintén népszerű a bankoknál és a kórházaknál. Ezen felül, rendelkezésre áll még a RAIN technológia, az Exclusive Data Defense Technnology,(  Exlusív Adatvédelmi Technológia)  és a tartósságra való törekvés az SSD formai kialakításánál. A Crucial MX300 az egyike azon kevés számú meghajtónak, amelyek megfelelnek a Microsoft eDrive.IEEE-1667-hez és a TCGOpal 2.0 kriptográfiához.

Kód:  CR006z4j
Termékszám:  CT2050MX300SSD1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10