Oldal frissítése

Crucial 8GB DDR4 2133MHz CL15 Single Ranked x8

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 8GB DDR4 2133MHz CL15 Single Ranked x8

A felhasználók értékelni fogják, hogy a memória nem igényel bonyolult BIOS beállítást vagy telepítést ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázható legyen a teljesítménye és funkciói. Ezek a memória modulok tökéletes időzítéssel, maximális kompatibilitás mellett minőségi működést és megnövekedett sebességet nyújtanak, amelyet különösen a játékosok fognak értékelni, de a hétköznapi felhasználók számára is nagy előnyt jelent.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyors adatátviteli sebesség a DDR4 technológiának köszönhetően
  • Akár 32%-kal megnövelt sávszélesség
  • Akár 40%-kal alacsonyabb energiafogyasztás
  • Új generációs processzorokhoz és platformokhoz optimalizálva
  • A memória egy külön címezhető területtel rendelkezik (Single Rank)

Még a legigényesebbeket is meg fogja győzni

A memória hitelesített működési frekvenciája 2133 MHz (egyenértékű PC4-17000-el), támogatja a CL15 időzítést miközben a maximális feszültsége csak 1,2 V. Ennek köszönhetően alacsonyabb energiaigénnyel illetve hőtermeléssel dolgozik. A legújabb DDR4 alaplappal szerelt PC-khez tervezték. Előnyös tulajdonságait a fejlett gyártási technológiáknak köszönheti. A DDR4 memória architektúra egyszerűbbé teszi a kommunikációt a PCI busszal és a különböző elemekkel. Ezen kívül a modul zárt, hogy megelőzze a hibás működést a nem kompatibilis alaplapokkal.

Megfizethető modul

Fontos tudni, hogy a memória egy címezhető területtel rendelkezik (memory rank). A Crucial "x8" chip jelöléssel rendelkező memóriamodulja olyan költséghatékony termék, amely nem támogatja a speciális szerver technológiákat, mint például a többszörös bithibajavítás, Chipkill, memory scrubbing vagy az Intel Single Device DataCorrection (SDDC). 

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Unbuffered
Kód:  CR550c2b
Termékszám:  CT8G4DFS8213
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05