Oldal frissítése

Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

4,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Maximális teljesítmény? Ballistix Tactical!

 

A rendkívül erős Ballistix Tactical memóriamodulokat igazi rajongóknak és lelkes játékosoknak szánják és bármely helyzetben kompromisszumok nélkül használható. 
Ez az alacsony profilú memória úgy készült, hogy a szélsőséges sebességet is kezelni tudja és  garantálja a hosszú távú megbízhatóságot, így vált az egyik legjobb kiegészítővé a nagy teljesítményű gépekhez.
Ahhoz, hogy a memória teljes kapacitását kihasználhasd, nincs szükség bonyolult telepítésre vagy komplikált BIOS beállításokra. Egyesíti magában a lehető legjobb időzítést, a hibátlan gyári kivitelezést és a magas válaszadási időt maximális kompatibilitással.

Mindennek az alapja a megfelelő időzítés

 

A Crucial Ballistix Tactical rendszermemóriát a legerősebb gamer számítógépekhez tervezték. Alacsony profilú, tehát elfér egy kisebb számítógépházban is, vagy ha nagyméretű  videokártyád van. Az XMP profilok megkönnyítik a tuningolást, hozd ki a maximumot a memóriából!
A Crucial memóriamodul, amelynek a teljes kapacitása 8 GB, a számítógép teljesítményét is a végletekig megnöveli. A 240 pines modulok mindegyike 1600 MHz-es frekvencián működik. A készlet időzítés tényleg jó, CL8-8-8-24, a DDR3 foglalat (PC3) által nyújtott sávszélesség 12.800 MB/s. A névleges üzemi feszültség alacsonyabb, 1,50 V.

Soha nem látott minőség és design

 

Hogy ezek a memóriák valóban kivételesek, egy pillanat alatt belátható. Exkluzív design jellemzi, amely feltűnően emlékeztet a borotvapengére, magában foglalja saját passzív hűtését és hatékonyan biztosítja a hőelvezetést. A memóriamodulok dekoratív részévé válnak az átlátszó falú számítógépnek.
Közvetlenül a gyártó honlapján könnyen megtudhatod, hogy a memória működik-e a már meglévő rendszerrel együtt. A Crucial 100%-ban garantálja a kompatibilitást az általa megjelölt termékekkel. Minden modul szigorú minőség- és sebességellenőrzésen megy keresztül.
Figyelem: A DDR3 formátum a korábbi DDR2 vagy DDR foglalattal nem kompatibilis.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL8

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, Unbuffered
Kód:  CR515c1
Termékszám:  BLT8G3D1608DT1TX0CEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10