Oldal frissítése

Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Unbuffered

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Unbuffered

Gyorsabb számítógépet szeretnél? Használj több RAM-ot!

 


A RAM hiánya miatt a számítógéped nem birkózik meg az igényesebb alkalmazásokkal? A 16 GB-os Crucial memória modul új erőt ad a rendszernek.
Csupán egy szabad memória foglalatra és egy DDR3-as RAM-mal kompatibilis processzorra lesz szükséged. A memória modulban van ECC is, így ideális minden olyan alkalmazáshoz, ahol akár egyetlen hiba is kritikus lehet.

Javítja a rendszer teljesítményét


A Crucial memória modulok működési frekvenciája 1600 MHz. Az időzítés CL11-es és a DDR3 foglalat (PC3), sávszélessége 12.800 MB/ sec. A névleges üzemi feszültség csak 1,35V. A szett nem bufferelt, ami azt jelenti, hogy gyorsabb, mint a regisztrált memóriák.
Közvetlenül a gyártó honlapján ellenőrizheted, hogy a memória kompatibilis-e a jelenlegi rendszereddel és a Crucial 100% -os kompatibilitást garantál minden felsorolt termékekkel. Minden modul szigorú minőség- és sebességellenőrzésen megy keresztül a gyártás során. 
Figyelem: DDR3 formátum nem kompatibilis a régebbi DDR2 vagy DDR foglalatokkal!

Kód:  CR902k
Termékszám:  CT102472BD160B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10