Oldal frissítése

Crucial 4GB KIT DDR3L 1600MHz CL11 Dual Voltage

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 4GB KIT DDR3L 1600MHz CL11 Dual Voltage

Kit top Crucial 2GB memóriavan a fejlett technológia Dual Voltage,amelyen keresztül működhet két módja van: 1,35-1,50 V. Megszorítások mellett 1,35 V jelzi már DDR3L aláírására is, amely áll a kisfeszültségű - Kisfeszültségű. Ha igen, például azokat az alapvető ellátás, illetve a feldolgozó, hogy az egyik vagy a másik feszültség értéke valamilyen okból nem az a probléma, hogy a memória úgy működött, ahogy azt szeretnénk. Ez egy olyan megoldás, amely jól használható, különösen olyan helyzetekben, amikor valamilyen oknál fogva szükséges megnövelt kompatibilitás feszültség modul.

Közvetlenül a gyártó honlapján könnyen meghatározni, hogy a memória fog működni a rendszer. Döntő garantálja 100% -os kompatibilitást azokkal a termékekkel. Minden modul kimeneti szigorú minőség-ellenőrzés és a sebesség. Společnost Crucial, která si za dobu působení na českém trhu vydobyla pozici silného hráče díky kvalitním a výkonným paměťovým modulům.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL11

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők Duplafeszültség
Kód:  CR516d2
Termékszám:  CT2K25664BD160B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15